AcasăNewsOrban ii da sah lui Crin cu prezidentiabilii PNL

Orban ii da sah lui Crin cu prezidentiabilii PNL

Cand Traian Basescu sustine ca  liberalul Crin Antonescu nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei, se poate spune ca avem de-a face cu un atac politic, cand declaratia vine din partea uselistilor, poate fi considerata un avertisment dat presedintelui PNL.

Crin Antonescu nu s-a lecuit inca de microbul prezidential

Crin Antonescu este singurul care mai crede in sansa de a ajunge presedintele tarii. O mai  spune din cand in cand si Victor Ponta, din curtoazie. In rest, rand pe rand, mai toti politicienii, colegi sau adversari, dau de inteles ca presedintele PNL a cam ratat momentul.

Ludovic Orban a descoperit in PNL si alti candidati cu potential

”Antonescu are busola pierduta si odata cu pierderea busolei a pierdut si orice sansa de a fi presedintele Romaniei”, afirma, deunazi, Traian Basescu. Venind de la actualul sef al statului, verdictul  a sunat mai mult a intriga. Asta daca liberalul Ludovic Orban nu ar fi completat involuntar declaratiile presedintelui cu detalii despre situatia la zi din partidul condus de Antonescu. ”PNL are mai multi candidati, nu doar unul sau doi, care sa fie buni pentru tara. (…) Vom face desemnarea cand se apropie alegerile (prezidentiale – n.r), trebuie tinut cont de rezultatele cercetarilor sociologice, sa castigam usor”, a  precizat Orban. Tot de sondaje se agata si social-democratii, mai ales cei care  sustin ca ar fi o rusine ca un partid de calibrul PSD-ului sa nu aiba propriul candidat la presedintie. ”Pana la urma, in acord (semnat la formarea USL-n.r) lucrurile spun altfel: candidat va fi cel mai bine clasat in sondaje. Vom vedea atunci daca domnul Antonescu va fi cel mai bine clasat in sondaje. Daca va fi altul, acela va fi si candidatul”, explica in urma cu ceva timp si pesedistul Miron Mitrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
841 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger