AcasăNewsOrban: Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD de 3 ani...

Orban: Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD de 3 ani de zile

Ludovic Orban, un premier potrivit pentru „România normală”

După ce s-a aflat că Mihai Chirica, actualul primar din Iași, intenționează să candideze pentru un nou mandat în fruntea orașului, dar de această dată din partea PNL-ului, nu a PSD-ului, cum s-a întâmplat la precedenta cursă electorală, Ludovic Orban a părut decis să îl susțină pe edil. Și a pus accent pe momentul în care s-ar fi produs desprinderea celui dintâi de tabăra social-democrată.

„În primul rând, dl Chirica, din momentul în care guvernul PSD a adoptat Ordonanța 13, a devenit opozantul lui Dragnea și al PSD (…) dl Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD de 3 ani de zile, dacă nu și mai mult”, a susținut, joi, liderul PNL.

Cu doar o zi în urmă, Mihai Chirica anunța public, între altele, următorul aspect: „Drumul meu politic, creionat alături de ieșeni, va continua alături de Președintele Klaus Iohannis și de parteneri politici onorabili și profund atașați de valorile europene”.

185 afisari

4 COMENTARII

  1. Dragoste mare PNL + PSD = LOVE.

    Exact ce spuneam, dusmanul declarat este de fapt asteptat in pat.

    Sa le-o traga PSD celor de la PNL, ca ei asa fac dragoste. Rolul lor este mai mult pasiv, se observa asta din activitatea lor silnica.

    Pe cand botezul ?

  2. Nea Sica, compui si mata o melodie care sa sune cam asa

    mai bine traseit decat pupincurist,
    eu sunt liberal el e pesedist
    si eu o iau la plisc
    de la un traseit

    Hai baga sa te auzim

  3. Dragii mei, se simte in PNL cum ONANISTII au preluat puterea in partid, toate aceste schimbari noi, in bine, lor li se datoreaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger