AcasăNewsOrban: Bufonul comunist – Orlando Teodorovici – fură din banii companiilor

Orban: Bufonul comunist – Orlando Teodorovici – fură din banii companiilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, susţine că ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, pe care îl numeşte mincinos şi fanfaron”, fură din banii companiilor pentru a se împopoţona cu realizarea planului de încasări în condiţiile în care nu mai are bani pentru a susţine “cheltuielile nesăbuite” ale guvernului Dăncilă.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

Potrivit lui Orban, companiile nu au primit nicio tranşă din rambursarea de TVA şi au fost practic jefuite de MFP, care le-a folosit banii în alte scopuri.

“Ministrul mincinos şi fanfaron al Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici, fură din banii companiilor. (…) A luat cu japca banii şi a amânat în mod intenţionat şi cu premeditare rambursarea sumelor încasate din TVA datorate acestor companii. Gândirea comunistoidă a acestui bufon de ministru, care nu înţelege o iotă din modul în care funcţionează mediul privat, îl face să trateze abuziv şi discreţionar banii celor mai importanţi contribuabili din economie.

Liberalul susține că: “în fiecare lună, companiile primesc înapoi de la stat, în două tranşe, diferenţa dintre sumele încasate din TVA şi cele datorate statului, care se ridică la aproape 2 miliarde de lei pe lună. În iunie, companiile care duc greul economiei şi care au nevoie de banii lor pentru finanţarea activităţilor economice zilnice nu au primit nicio tranşă din rambursarea de TVA şi au fost practic jefuite de Ministerul Finanţelor care le-a folosit banii în alte scopuri”.

În opinia lui Orban, “ministrul Teodorovici îşi bate joc de companiile private”.

Liderul PNL o “somează” public pe Viorica Dăncilă să-i ceară MFP să achite imediat şi fără nicio altă întârziere, conform prevederilor legale, datoriile statului către companiile care asigură bunul mers al economiei româneşti şi bunăstarea angajaţilor lor.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
265 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iar companiile private … au devenit private platind … cu inflatie si cu hirtii tiparite! alias MEBO! Pe urma -i-au rezolvat- pe muncitorii actionari si au ramas -directorii actoinari- … mai apoi au navalit peste acestia -serviciile actionari-!
    Ne falosim astazi cu siguranta nationala privatizata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger