AcasăNewsOrban, Barna, Ponta si Tomac, chemati la Cotroceni

Orban, Barna, Ponta si Tomac, chemati la Cotroceni

Inainte de consultari Iohannis tacut malc

Liderii celor patru partide sunt asteptati, joi, la sediul Presedintiei.

Dupa consultarile post-referendum de zilele trecute, in cadrul carora Klaus Iohannis le-a propus delegatiilor formatiunilor prezente in Parlament semnarea unui pact pentru consolidarea parcursului european al Romaniei, iata ca presedintele a decis sa ii invite la Cotroceni pe Ludovic Orban, liderul PNL, pe Dan Barna, numarul 1 in cadrul USR-ului, dar si pe seful PRO Romania, Victor Ponta, si respectiv pe cel al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac.

Motivul pentru care Iohannis ii asteapta pe cei patru la Cotroceni, joi incepand cu ora 16, il reprezinta „ceremonia publica de semnare a Acordului Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei”.

De remarcat e faptul ca in anuntul de presa transmis de Presedintie miercuri dupa-amiaza nu se fac referiri la ceilalti lideri ai partidelor parlamentare – si anume ai PSD si ALDE, Dancila si Tariceanu, si respectiv al presedintelui UDMR, Kelemen Hunor.

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum ies ei, paduchii, beneficiari secundari ai softului basist, in fatza natiei! Cum sunt ei chemati sa-si imparta halca ramasa din Romania! La ordinele tovaluluii german, cel mai gros dintre toate (n-a crapat nici la devoalarea sa ca Dezbinatorul si Cel rau, de catre Sanctitatea Sa si a continuat sa ranjeasca tamp, ca prostia nu e deloc straina de ticalosie) s-au intalnit sa puna la cale schimbari in urma unui referendum, inca nevalidat de CCR, ba si cu serioase semne de frauda majora…Totusi, Romania Educata (intru invataturile marxismului de rit nou, care aduce cu nazismul…), aia care s-a grabit sa spuna Da la nineni n-a inteles ce, dar sigur ceva cu belirea cetatenilor care nu sunt de acord cu isteria #ista, are de ce se bucura, poate le monteaza vechilul lui Merker un esafod in piata Victoriei, sa juiseze si ei, slugile corporatiste, din cand in cand…

  2. Iohannis, esti prost? Ce Acord Politic National vezi tu cu patru partide? Aia e toata Romania?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger