AcasăNewsOrban: AEP încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniu...

Orban: AEP încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniu electoral

Ludovic Orban solicită ca la modificarea legilor electorale să fie adoptat strict proiectul dezbătut în comisia specială, fără alte adăugiri, precizând că a văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice “pe uşa din dos” legislaţia în domeniu electoral.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> Sursa foto Twitter

Liberalul a declarat luni că propunerile PNL vizând modificări la legea electorală au fost adoptate în comisia specială înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului.

“Salutăm faptul că în cadrul comisiei parlamentare propunerile Partidului Naţional Liberal, care au fost conforme cu solicitările preşedintelui Klaus Iohannis exprimate în scrisoarea adresată către Parlament, salutăm faptul că aceste propuneri au fost adoptate în Comisia specială care a fost înfiinţată prin decizia plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului. Şi considerăm că este necesară adoptarea în cadrul sesiunii extraordinară a acestei propuneri de modificare, care a fost adoptată în Comisia specială, fără alte propuneri de modificare”, a afirmat Orban.

Președintele PNL a conchis: “am văzut că Autoritatea Electorală Permanentă încearcă să modifice pe uşa din dos legislaţia în domeniu electoral, înfiinţând entităţi neclare şi încercând să îşi extindă atribuţiile”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
100 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri