Cauta

Orban a jucat bine. A ştiut să-şi aleagă trădătorii

 

Klaus  Iohannis are Guvernul lui, unul obţinut fără prea multe emoţii. „Aveţi încredere în noi”, a declarat proaspătul premier legitim, Ludovic Orban. Trăgând linie, Orban a jucat bine în această perioadă. A ştiut să-şi aleagă trădătorii în comparaţie cu Viorica Dăncilă sau cu Victor Ponta.

Cu câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis înregistrează prima victorie: „Guvernul meu” a primit, ieri, votul de învestitură în plenul reunit al Parlamentului. Au fost 240 de voturi „pentru”, cu două mai mult decât spera floarea liberală. ”România are guvern. România are un guvern legitim care a obținut votul de încredere al Parlamentului, în ciuda boicotului rușinos al făcut de două partide, fapt fără precedent în democrația de 30 de ani a României. Le mulțumesc partenerilor noștri care au fost alături de noi la moțiunea de cenzură și parlamentarilor care au luat decizia, în ciuda boicotului PSD și Pro România, care au pus pe primul loc binele României să fie prezenți și să voteze învestirea Guvernului. Suntem pregătiți să începem în forță, vom merge la învestire, vom avea o ședință informală, vom avea un plan de instalare pe fiecare minister. Vom stabili toate deciziile care trebuie luate să fie pregătire pentru ședința de Guvern.”, a declarat Ludovic Orban. Păi da, în comparaţie cu Dăncilă sau, mai degrabă, Ponta, noul premier al ţării a jucat nesperat de bine, ştiind să-şi aleagă, aşa cum spuneam, trădătorii. Pentru că uitaţi ce i s-a întâmplat lui Victor Ponta, care a încercat să joace dar a sfârşit să fie faultat de propriii coechipieri ca Mihai Tudose sau Daniel Constantin. De partea cealaltă, şi în PSD se numără trădătorii. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat imediat după ce guvernul Ludovic Orban a primit votul de învestitură, inclusiv cu voturi de la PSD-iști, că respectivii social-democrați trebuie excluși din partid. El a adăugat că  “nu-i vota nici dracu” la parlamentare dacă ziceau că vor face ce au făcut acum la vot.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version