AcasăNewsOrban a inceput marea Imparteala

Orban a inceput marea Imparteala

Ludovic Orban da, ca are de unde

Tot se vorbea zilele trecute de Darius Vilcov si de plecarea lui cu turma de oameni pusi in functii cheie. Din cele de mai jos o sa observati ca nu e nicio diferenta intre politicieni, toti, dar toti, cand au impresia ca sunt pe val, incep sa imparta functii oamenilor care le-au fost sau le sunt credinciosi. De exemplu Ludovic Orban care, in urma unor voturi, crede ca a ajuns la conducerea Romaniei. Si ca orice ”conducator” pune sefi pe unde vrea el.

Ludovic Orban da ca are de unde

Desi e ocupat nevoie mare cu consultarile lui Iohannis, dar si cu degringolada din PNL, Orban si-a facut timp si de niste combinatii. Altfel spus, a pus ghiara pe ADP sector 1, unde ”protejata” sa, Madalina Carmen Hristu, a fost numita in functia de director general. Aceeasi Madalina despre care vorbea zilele trecute Adrian Thiess, cand aproape il implora pe Ludovic Orban sa cante doar la chitara si sa lase Romania in pace. Uite ca nu ii canta la chitara, ci  a pus-o bine mersi pe o functie bunicica in cel mai bogat sector al Capitalei. Printr-un ordin al primarului Dan Tudorache, incepand cu 5.06.2019, Madalina Carmen Hristu va ocupa functia de director general al Administratiei Domeniului Public, Sector 1. Pana sa ocupe acest fotoliu, doamna Hristu era director adjunct in aceasta institutie.

Cine este noua sefa a ADP Sector 1

De-a lungul carierei sale, Madalina Carmen Hristu s-a bucurat continuu de protectia lui Orban. Fosta sefa de cabinet a liderului PNL, pe vremea cand Ludovic Orban era ministrul al Transporturilor, Madalina a cunoscut o ascensiune profesionala de invidiat, mai ales in companiile de stat. In 2013, la doar 36 de ani, a fost numita administrator al Oil Terminal si la Conpet,  apoi a ajuns consiliera in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane (AACR).  Pe langa toate aceste functii importante, Madalina Hristu a reusit si performanta, deloc de neglijat, sa fie producator si exportator protejat de statul roman de dulceturi si zacusca. Dar poate cea mai importanta functie, care i-a marcat, putem spune, si viata personala este cea detinuta la CFR Calatori, pe postul de administrator. Aici, se pare, Madalina si-a gasit si dragostea. Chiar daca era ”protejata” lui Orban, proaspata sefa a ADP Sector 1 s-a apropiat destul de mult de Alexandru Noaptes, cuscrul lui Viorel Hrebenciuc.

Madalina Hristu si Alexandru Noaptes continua afacerile cu Ludovic Orban

Alexandru Noaptes a intrat in vizorul anchetatorilor in 2009, cand un ziar central a publicat facturi din care reiesea ca fostul sef al CFR Calatori a cheltuit 72.500 de dolari in doar trei zile, in magazine de lux din New York. Inspectorii ANI s-au autosesizat si au descoperit ca Alexandru Noaptes avea in conturi 1,4 milioane de euro pe care nu i-a putut justifica. Instanta Suprema a decis pe 12 decembrie 2014 confiscarea sumei. Chiar si dupa problemele cu legea, relatia Hristu-Noaptes a continuat, ajungandu-se chiar, probabil tot cu acordul si sprijinul lui Ludovic Orban, ca cei doi sa faca schimb de fotolii inalte in cadrul ADP. Pentru ca si Alexandru Noaptes a fost uns, in 2016, pe pozitia de director general adjunct in cadrul ADP Sector 1, iar acum Madalina Hristu a fost detasata din functia de director adjunct pe cea de director general. Incurcate sunt caile Domnului, dar, dupa se vede, nu pentru toata lumea.

author avatar
Andrei Coman
3.050 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger