AcasăNews"Oras" misterios, surprins din Spatiu - VIDEO

„Oras” misterios, surprins din Spatiu – VIDEO

„Oras” misterios, surprins din Spatiu cu un satelit al NASA! Urma de necunoscut a fost risipita in secunda cand s-a descoperit ca urmele luminoase ale unei asezari aparent neidentificate ar proveni, de fapt, de la campul de petrol Bakken, din Dakota de Nord.

Capturile incredibile realizate de satelitul NASA surprind cateva din marile orase americane, insa si urme ale unei asezari „misterioase„, titreaza Daily Mail. Cel care ar fi zarit initial acest „oras” este Ken Paulman, jurnalist la publicatia „Midwest Energy News”. Dupa cateva sapaturi, tot el a descoperit ca, de fapt, asezarea fara nume ar reprezenta, intr-adevar, urme luminoase. Dar nu ale unui oras, ci ale unui campului de petrol Bakken din Dakota de Nord. „Pe masura ce ne mutam catre est, apar zone cunoscute si ‘orasul‘ nostru misterios. Este vorba de luminile campului de petrol Bakken din Dakota de Nord„, explica Paulman.

Mai exact, e vorba de cel mai mare camp de petrol din lume, ce se intinde pe o suprafata de 520.000 de kilometri patrati, in Dakota de Nord, Montana si Canada. De asemenea, imaginile inregistrate de satelitul NASA, in perioada august-octombrie 2011, si montate de catre Michael Konig, surprind cadre unice cu Aurora Boreala si Aurora Australa.

[vimeo]32001208[/vimeo]

649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger