AcasăNewsOrange pierde sute de mii de clienti

Orange pierde sute de mii de clienti

Operatorul de telefonie mobila a avut surpriza sa constate ca sute de mii de clienti sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite

Potrivit unor date publicate recent, peste 350.000 de abonati Orange au renuntat la serviciile operatorului de telefonie mobila.

Operatorul de telefonie mobila a avut surpriza sa constate ca sute de mii de clienti sunt nemultumiti de calitatea serviciilor oferite

Orange a demarat un sondaj efectuat de compania de cercetare de piata Eurodata Management, prin care clientii operatorului sunt contactati telefonic si rugati sa raspunda catorva intrebari, printre care se regaseste una care face referire la parasirea retelei.

Operatorul de sondaj intreaba clientii daca intentioneaza sa renunte la sericiile Orange in urmatoarele trei luni. Daca raspunsul este „NU”, atunci operatorul intreaba insistent “Nu sau sigur nu?”. Numerele de telefon la care suna operatorii Eurodata Management sunt alese aleatoriu, dintr-o baza de date.

author avatar
National
774 afisari

2 COMENTARII

  1. E NORMAL SA RENUNT LA ORANGE DUPA CUM AU ARIA DE ACOPERIRE, PRETUL ABONAMENTELOR SI NU IN ULTIMUL RAND AL ECHIPAMENTELOR DE TELEFONIE
    DESPRE CEI CE DESERVESC CLIENTII IN PUNCTELE DE LUCRU AM DEASEMENEA O PĂRERE PROASTA NU SUNT AMABILI, SUNT REPEZITI NU DAU EXPLICATII DETALIATE ETC / SIGUR CU EXCEPTIILE DE RIGOARE/ POT DA CA EXEMPLU NEGATIV REPREZENTANTA LOR DIN ARAD DE PE REVOLUTIEI SEDIUL DE LANGA TEATRUL DE STAT. SA NU MAI AUD DE ORANGE!PA!

  2. cum isi permit cei de la orange sa vanda telefoane mobile unele chiar f scumpe si acestea sa nu aibe meniu in limba romana? tre, sa invatam chineza vietnameza maghiara sau engleza obligatoriu?
    alo!! protectia consumatorului, ce /nu/faceti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger