AcasăNewsOpulența pe internet. ANAF îi va verifica pe cei care-și postează bolizii...

Opulența pe internet. ANAF îi va verifica pe cei care-și postează bolizii de lux

Opulența pe internet. ANAF îi va verifica pe cei care-și postează bolizii de lux / Foto: Facebook

ANAF susține că va începe să urmărească postările pe rețelele de socializare în care apar mașini scumpe și îi va verifica pe cei care-și afișează opulența pe internet.

Foarte mulți români se afișează pe internet cu automobile foarte scumpe, de zeci de mii și sute de mii de euro.

Sistemul funcționează în țări Spania, Franța, Germania

Dincolo de utilizatorii care se întreabă de unde își permit unii astfel de mașini de lux, aceeași întrebare și-o va pune și ANAF, care susține ca va începe să urmareaza postările de pe retelele de socializare și îi va verifica pe cei care își prezintă traiul opulent pe internet, dar care nu se regaseste în declarațiile de venituri.

Acest sistem functionează de ani de zile în țări precum Spania, Germania sau Franta, unde inspectorii financiari verifică dacă se potrivește stilul de viață prezentat online cu cel care rezultă din declarațiile de avere.

Concret, cei asupra cărora există suspiciuni că par să aibă venituri care depășesc cu mult pe cele declarate sau dețin bunuri foarte scumpe, vor fi verificați de către ANAF.

Reprezentanții ANAF spun că un astfel de control este esential în condițiile în care există mulți care nu pot justifica venituri mari și bunuri de mare valoare.

author avatar
Tudor Borcea
390 afisari

5 COMENTARII

  1. Si sa continue cu gasca Iohanus-Schmidt -Bode,afacerea cu BMW -urile.

  2. Sa-nceapa cu oamenii lor (dovediti) ca vand masinile electrice, primite moca de la stat, deci din banii nostri…desi legea interzice acest lucru ??

  3. Codin maticiuc, dumitru cusu, cristina samara, stila busu 15 case 0 venituri si lista poate continua

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger