AcasăNewsOpulenta Margaretei ia la palme decenta afisata de Regele Mihai

Opulenta Margaretei ia la palme decenta afisata de Regele Mihai

Sta cu mana intinsa la bugetul de Stat, dar inchiriaza chartere de lux pentru deplasarile in strainatate

Ani la rand si-a mascat bunastarea printr-o decenta devenita la un moment dat carte de identitate pentru Casa Regala. Regele Mihai I n-a facut abuz de rang si statut, iar de puterea sa financiara nici nu pomenim, in fata proprietatilor detinute poza intotdeauna un suveran modest, dusman declarat al ostentatiei. Crescuta la umbra unor astfel de valori, te-ai fi asteptat ca si Margareta, Custodele Coroanei, sa imbratiseze smerenia tatalui, insa nu-i cazul la ea. Duda a lu’ Radu vrea sa recupereze ce-a pierdut in comunism, regreta ale tineretii neajunsuri si cauta cu inversunare tovarasia opulentei.

Margareta si Radu Duda doua fete regale care nu mai pot de mila poporului

De pe 4 noiembrie pana azi, Margareta si consortul se afla intr-o vizita cu caracter public in Croatia, in care sumedenie de personalitati locale s-au intrecut sa le ureze „bun venit”. Ambasadorul Romaniei la Zagreb, vreo doi consuli onorifici, un rector si ceva profesori universitari. In tot acest timp, la Bucuresti, Camera Deputatilor tocmai a adoptat „pe burta” o propunere legislativa pentru infiintarea Institutiei Regele Mihai I, care isi propune, printre altele, sa promoveze valorile nationale. Iar pentru promovarea acestor valori, Institutia Regele Mihai I va primi anual, de la bugetul de Stat, 1. suma de 860.000 de euro si 2. drept de folosinta a Palatului Elisabeta, in baza unui contract pe care Romania il va semna cu aceasta institutie.

Iohannis si Dancila au apelat si ei la avioanele private ale egipteanului de la Toyota Si ne mai intrebam de ce Tarom merge numai in pierdere

Si, daca tot s-a ales cu o pleasca de aproape un milion de euro, Margareta si Duda s-or fi gandit ca nu strica sa guste putin din caviarul abundentei. Primul pas: deplasare in Croatia cu un avion de lux inchiriat de la Toyo Aviation. Firma apartine milionarului egiptean Tarek El Feki, patronul reprezentantei Toyota in Romania, personaj controversat in high-life-ul bucurestean, implicat intr-un rasunator proces de divort, dar, cum altfel, si intr-un la fel de zgomotos dosar instrumentat de DNA („Dosarul Catalin Voicu”)!

Si Iohannis adora Toyo Aviation

Numele lui Tarek El Feki a fost asociat si cu presedintele Klaus Iohannis atunci cand sasul de la Cotroceni a ales sa zboare pana la Bruxelles cu o aeronava Challenger 300 inchiriata cu 140.000 de lei de la Tarek El Feki. „A fost mai ieftin”, s-a incercat atunci o justificare din partea lui Dan Mihalache, ex-sef al Cancelariei Prezidentiale. Totusi, suspiciunile au ramas, iar faptul ca Iohannis a preferat sa plateasca un operator privat in locul companiei de stat TAROM nu a fost trecut cu vederea.

Casa Regala a Asistatilor Social

La cat au stat cu mana intinsa, cei doi asistati social de la Casa Regala isi pot depune dosarele la primarie pentru ajutorul cuvenit. De ce nu, au dreptul sa ceara chiar si subventia pentru caldura, ca tot vine iarna si pretul gigacaloriei imboboceste pe zi ce trece. Subsemnatii Duda Margareta si Duda Radu, in calitate de capete neincoronate ale unei Romanii Mari pe vremea bunicului, solicitam sa ni se aprobe ajutorul social in valoare de… Cam astfel ar putea arata pretentia ridicata de cei doi, una pe deplin legitima si cu care, suntem convinsi, cetatenii inca angajati ai tarii vor fi total de acord sa o suporte din taxele si impozitele platite la bugetul de stat.

author avatar
Nicholas Cezar
4.962 afisari

11 COMENTARII

  1. Pentru ce dracu sa le plateasca statul ” Institutia Regele Mihai I va primi anual, de la bugetul de Stat, 1. suma de 860.000 de euro si 2. drept de folosinta a Palatului Elisabeta, in baza unui contract pe care Romania il va semna cu aceasta institutie.” Nu sunt niste sarantoci ! Nu le este rusine ? Nu ajunge cat ne belesc altii ? Basina de Duda ce mare rahat a facut pentru tara asta ? Ce jegosi si nesimtiti ! Ce se putea face cu banii astia? HUOOOOOOO

    • Pentru ca serviciile au identificat o noua vaca de muls, pe care o „executa” prin reprezentantul lor Duda. Si pentru ca romanii nu au apetit pentru adevarul istoric, mai ales cand au nostalgii pentru pupat cururi mai mult sau mai putin regale…

      • Mizantropulescule, cum le zici matale, ca un om mare, pupa-ti-aș coitele tale de ‘telectual. Dotore!

      • 860.000 de euro pe an ti se pare mult ? Cam in 60 de ani va cheltui cat au cheltuit prostii sa definească familia ….

    • Om prost …instituția aia dezvolta si răspândește valorile culturale ale României dar și tradițiile și bogățiile ei … 860.000 de euro pe an pentru asa ceva ti se oare mult ?? Dar ca ai dat 48de milioane de euro pentru un referendum inutil nu ti se pare mult ? Ai DREAQ PROSTI SUNTETI…

      • Monarhistule, vrei sa belești belengherul, spune drept!? D-aia te bucuri ca a picat referendumul, asa-i? Ca sa poti lua cucu-n fălci la liber. Ptiuuu, bata-te sa te slobozeasca peste gurița aia obraznică!

  2. …si cu mine…HAGI TUDOSA…PAI…ASTIA,DA,PARAZITI SOCIALI…LI SE FACE LOBI DIN SPANIA,MAREA BRITANIE…UNDE SUNT mamutii ,cimitirele elefantilor CREDETI CA FRANTA,ORI GERMANIA,in intelepciunea lor ar mai TOLERA OPULENTA PARAZITILOR MONARHIILOR????DUDELE NOASTRE AU GASIT PLOSNITELE POTRIVITE IN PSD ALDE!!!ISI INGROASA SORICIUL PE FONDUL ABURELILOR LEGATE DE CENTENAR 100…TOTI NEAVENITII,TOTI PARAZITII PROFITA ACUM,DE VREO 30 DE ANI CU MONARHIA DE RAHAT!!!DA!!! MONARHIE DE RAHAT!!! DUPA REGINA MARIA,S A MUCEGAIT SI ARUNCAT LA GUNOIUL ISTORIEI MONARHIA ROMANEASCA!!! MAI BINEVENIT SI POTRIVIT,ESTE PRESEDINTELE KLAUS IOHANIS!!! PAMANTURILE ROMANIEI,PRASESC DOAR IPOCRITI,VANDUTI,DEGENERATI…

    • Proasta femeie esti … vita înălțată daca esti proasta stai in banca ta …in toate tarile cu monarhie casele regale fac bani !!!! Idioato !!! Au sponsori si furnizori regali!! Administrația prezidențială proasta satului cheltuie cat toate monarhiile la un loc … ia citeste pe cutiile de zuzu …este sau nu furnizor al casei regale meci pe de om ? Aia plătesc sa puna sigla aia pe produsele lor … cum iti explici jegoaso ca regina angliei este in top forbes ?? De unde face bani fa murături?

  3. MARGARETA ,tot o baba FLESCAITA!!! SA ZICA BOGDAPROSTE ca duda a luat o in umbrela lui gaurita…CELE 5 IEPE SLABANOAGE ALE LUI MIHAI SI DUDA LOR!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger