AcasăNewsOpt specialisti in falsificare de bani, retinuti de DIICOT

Opt specialisti in falsificare de bani, retinuti de DIICOT

Opt hunedoreni, specialisti in falsificare de bani, au ajuns pe mainile procurorilor de la DIICOT Hunedoara.

Cei opt, membrii ai unui grup infractional organizat, au fost retinuti dupa ce s-a stabilit ca au scos pe piata peste 100 de bancnote contrafacute.

Conform b365.ro, banii contrafacuti au fost depistati de administratorii mai multor societati comerciale sau de reprezentantii unor banci care au primit bancnotele de la persoane ce nu aveau habar ca bancnotele sunt contrafacute.

Oamenii legii sustin ca bancnotele au fost falsificate cu ajutorul unei imprimante tip scanner. Mai intai a fost retinut unul dintre suspecti care avea in masina un pachet cu 25 de bancnote contrafacute, toate avand aceeasi serie.

Apoi, s-au efectuat mai multe perchezitii la domiciliile celorlalti suspecti si au fost ridicate alte cateva zeci de bancnote contrafacute plus imprimanta cu care bancnotele erau contrafacute.

Cei opt suspecti vor fi prezentati instantei cu mandate de arestare preventiva pentru cate 30 de zile. Reprezentantii DIICOT Hunedoara au fost sustinuti de colegii lor de la BCCO Alba Iulia, dar si de cei de la Serviciul Actiuni Speciale – IPJ Hunedoara, precum si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Hunedoara.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger