AcasăNewsUPDATE Opt persoane impuscate cu arma cu glont, la coaforul de la...

UPDATE Opt persoane impuscate cu arma cu glont, la coaforul de la Perla din Capitala

UPDATE. Un martor a declarat ca cel care a deschis foc asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are 1,75 metri si 40 de ani, cand a iesit din unitate nu avea arma asupra lui. Martorul a spus ca a auzit sase bubuituri, dandu-si seama ca sunt impuscaturi, apoi a vazut un tanar plin de sange iesind din uitate si alergand catre spitalul Floreasca. Prin geamul coaforului martorul a vazut mai multe opersoane ranite foarte grav care „cereau ajutor, cereau sa vina ambulanta”.

Martor la impuscaturile din coaforul de la Perla: „A inceput sa traga nebuneste!”

Opt persoane au fost impuscate cu arma cu glont, intr-un coafor din zona Perla din Capitala, informeaza surse judiciare care precizeaza ca focul a fost deschis de un politist.

Potrivit primelor informatii, sotul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor si clientelor aflate in unitate. Nu se cunoaste motivul pentru care barbatul ar fi incercat sa ucida persoanele din coafor, fiind foarte posibila o razbunare din dragoste, pe un fond emotional precar.

Cu toate astea, specialistii spun ca avem de a face cu un caz nemaintalnit in Romania, ca o persoana sa impuste cu o arma de foc atat de multe persoane.

Potrivit unor surse medicale, o persoana este decedata, alte trei au fost impuscate in zona abdomenului. O alta persoana se afla in stop cardio-respirator. Ancheta in acest caz este strict de competenta procurorilor.[nggallery id=216]

author avatar
Ciprian Purice
689 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger