AcasăNewsOpt militari români de la baza „Mihail Kogălniceanu”, arestați pentru furt de...

Opt militari români de la baza „Mihail Kogălniceanu”, arestați pentru furt de combustibil

militariOpt militari români de la baza „Mihail Kogălniceanu”, reținuți pentru furt de combustibil

Opt militari români de la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” au fost reținuți pentru furt de combustibil, în urma a zeci de percheziții făcute de procurorii militari.

În ancheta de furt și delapidare sunt suspecți 22 de militari de la baza de la Mihail Kogălniceanu, iar opt dintre ei au fost reținuți.

Militarii ar fi furat tone de combustibil

Cei şapte militari de la Baza Mihail Kogălniceanu şi un civil care au furat şapte tone de combustibil – motorină şi kerosen, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

În acest dosar, cu o zi în urmă au fost făcute aproximativ 50 de percheziții atât la baza Kogălniceanu, cât și la locuințele unor suspecți și martori, până acum fiind documentat de procurori furtul a cel puțin 7 tone de combustibil. Este vorba despre combustibil care era destinat elicopterelor și avioanelor, dar și parcului auto de la baza militară.

Dosarul este instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar București, iar audierile au fost făcute la Poliția Transporturi Constanța, a adăugat sursa citată.

Nu este prima anchetă deschisă pentru furt de combustibil de la baza militară de la Kogălniceanu. La sfârșitul anului trecut, polițiștii și procurorii DIICOT au făcut percheziții la membrii unei grupări acuzate că, începând cu anul 2017, au furat de la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu combustibil în valoare de aproximativ 2.000.000 dolari, prejudiciu adus guvernului federal al SUA.

author avatar
Andreea Vlad
516 afisari

11 COMENTARII

  1. Ce va mira ca se fura din armata ?,s-a furat tot timpul !.
    Ati uitat generalii condamnati pentru excrocheria cu apartamentele ?,ati uitat transferul de terenuri Becali MAI semnat Babiuc ?,ati uitat motorina furata din cazarmi de la centralele termice ?,ati uitat furtul de combustibil de anul trecut tot din baza Kogalniceanu ?,ati uitat furtul de arme si munitie ?.
    Ia investigati cata spaga se da ca sa fie trimis in misiuni in strainatate !.

  2. Acum daca tot ati furat kerosenul mergeti in Afghanistan si cumparati-va niste BlackHawk de la talibani….ha ha…sa va plimbati cu ele prin Mamaia

  3. Se stie ca. militarii sint niste gunoaie penale in frunte cu generali lor de fapt sint niste criminali care consuma banii publici nu in interesul poporului roman dar in interesul Diavolului drogat si tranvestit amerlicann

  4. @ Ăștia și-au făcut partenerii nord-atlantici de râs, ?
    Cu așa indivizi să te „întovărășești”, ?

  5. 7 tone x1 000 litri/tona = 7 000 litri x 7 lei/litru = 49 000 lei / 5lei/euro = 9 800 Euro /7 insi = 1 400 euro de caciula. Putin tovarashi! Foarte putin!

  6. Alături de meseriile de medic și preot, meseria de militar este o meserie nobilă. Haina militară înseamnă curaj, demnitate, cinste și onoare. În mod sigur, alții sunt cei care au furat. Un militar nu poate comite un astfel de delict, nu primește mită, nu înjură, nu cerșește și nu scuipă pe strada, la fel ca medicii și preoții dealtfel.. Armata este una din instituțiile în care poporul român are cea mai mare încredere chiar și azi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger