AcasăNewsOpt elevi, ridicati de DIICOT dupa scandalul sexual de la Liceul din...

Opt elevi, ridicati de DIICOT dupa scandalul sexual de la Liceul din Craiova

Cercetarile in cazul celor trei elevi din Craiova care s-au filmat facand sex pe terenul de fotbal al scolii au scos la iveala noi amanunte.

Dupa ce au aparut indicii ca filmarile deocheate ar fi comercializate, luni dimineata, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au descins la casele mai multor elevi de unde au ridicat calculatoare, laptop-uri, stick-uri si tablete.

Minorii au fost dusi impreuna cu parintii la audieri, dupa ce au fost descoperite indicii ca ar face parte dintr-o retea de distributie a filmelor pentru adulti. Ba mai mult,  videoclipurile cu scenele de sex de la Liceul Henri Coanda ar fi fost comandate, potrivit Romania TV. In plus, coordonatorul ar fi un tanar de 18 ani care urmeaza sa fie si el adus in fata anchetatorilor.

Scandalul a inceput in luna martie cand doi baieti de clasa a VIII-a si o eleva de clasa a IX-a de la Liceul Teoretic „Henri Coanda” din Craiova s-au filmat in timp ce intretineau relatii sexuale pe terenul de sport din incinta unitatii scolare.

Cititi si: Mutati la alta scoala dupa ce au fost prinsi facand SEX pe terenul de sport, la Craiova (VIDEO)

Culmea! Trei elevi din Craiova au facut FILME DEOCHEATE in SCOALA (VIDEO)

author avatar
Andra Nesu
892 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger