AcasăNewsOpt copii violati de un fost securist

Opt copii violati de un fost securist

Anchetatorii bucuresteni au prins, ieri, un barbat in varsta de 64 de ani suspectat ca a violat opt copii, cu varste intre 5 si 10 ani.

Politistii si procurorii incearca acum sa dovedeasca si faptele de pedofilie petrecute in 2012

Politistii au perchezitionat locuinta babatului, fost profesor si ofiter in cadrul Directiei de Informatii Militare din cadrul MApN, suspectat de comiterea mai multor infractiuni contra libertatii si integritatii sexuale, victimele fiind opt copii cu varste intre 5 si 10 ani.

A mai fost condamnat pentru pedofilie

Potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti, barbatul cauta, in apropiera scolilor sau in zona blocurilor, copii care nu erau insotiti, pe care ii ademenea si ii ducea in locuri necirculate sau in scari de bloc, unde ii viola. Anchetatorii au probat, pana in prezent, opt fapte de pedofilie, in perioada 2013-2014, insa barbatul este suspectat ca ar fi comis si alte violuri, in anul 2012. Fostul securist a mai fost condamnat pentru pedofilie, inainte de 1989, perioada in care era ofiter MApN si activa la Directia de Informatii Militare. Dupa ce a iesit de la inchisoare, barbatul ar fi fost angajat in mai multe locuri, la un moment dat acesta fiind profesor. Cercetarile in acest caz au fost facute cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii.

 

author avatar
National
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger