AcasăNewsOpt ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vantu

Opt ani de inchisoare pentru Sorin Ovidiu Vantu

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare cu executare in dosarul Fondului National de Investitii (FNI). Judecatorii au decis si confiscarea a 13 milioane de dolari.

In urma inselatoriei FNI au fost pagubiti 300.000 de romani. Pedeapsa a fost majorata, dupa ce in prima instanta omul de afaceri fusese condamnat la 6 ani si patru luni de inchisoare. In dosarul FNI, SOV a fost trimis in judecata in septembrie 2012, fiind acuzat de procurorii Parchetului instantei supreme de spalare de bani in forma continuata si instigare la delapidare. In prezent, Sorin Ovidiu Vantu se afla in penitenciar, dupa ce a fost condamnat in iulie anul trecut la 6 ani si 2 luni de inchisoare, in dosarul Petromservice.

author avatar
Bogdan Borcea
221 afisari

1 COMENTARIU

  1. Riscul este zero!Bani online, spre Hollywood!Avem un scop: Hollywood!Curaj! Incredere! Ambitie!Hollywood are nevoie de un subiect nou de film!De ce castigi? Pentru ca e simplu totul.O oportunitate excelenta! Solicita acum detalii la adresa de email: cami21_2005@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger