AcasăNewsOprișan spune NU șefiei PSD

Oprișan spune NU șefiei PSD

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a sosit vineri dimineață la sediul central al partidului pentru Comitetul Executiv al PSD, organizat la zece zile de la condamnarea lui Liviu Dragnea.

Marian Oprișan Sursa foto Twitter

Liderul de la Vrancea a spus că Viorica Dăncilă poate îndeplini „cu succes” funcția de președinte al partidului, iar întrebat dacă intenționează să candideze, acesta a răspuns: „Eu nu candidez la funcţia de preşedinte şi vă spun clar că nu ai cum să ştii cine  va ieşi, în mâna oricărui soldat se află sabia de mareşal.”

Social democratul a declarat înaintea CEx al PSD că „președintele partidului trebuie ales cât mai rapid posibil” și a adăugat că și-ar dori ca la sfârșitul acestei luni să aibă loc congresul prin care să fie ales noul lider PSD.

„Toate aceste lucruri le vom discuta cu toți colegii în CEx și nu pot să avansez nicuin fel de soluție înainte de a avea o consultare cu colegii”, a subliniat el.

Despre candidatul la alegerile prezidențiale, Oprișan a spus că „trebuie să fie un candidat serios, un om puternic, un om cu reale calități și un om care să își iubească țara în primul rând și care să respecte cu sfințenie Constituția.”

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
137 afisari

1 COMENTARIU

  1. E cu bastonul si e de la Napoleon. In ranita fiecarui soldat se afla bastonul de maresal-Napoleon. Oricum in Psd la placinte inainte la razboi inapoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger