AcasăNewsOprisan, si marti la Guvern: Cred cu tarie ca administratia centrala trebuie...

Oprisan, si marti la Guvern: Cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurata

Marian Oprisan

Seful Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, s-a aflat si marti la sediul Guvernului.

De aceasta data, au mai fost si alti presedinti de CJ-uri, dar si ministrul Sanatatii, fiind vorba nu despre o discutie cu premierul Tudose, cum s-a intamplat deunazi, in pragul CEx-ului PSD, ci despre ceremonia semnarii contractelor pentru achizitia mai multor echipamente medicale tip computer tomograf sau RMN.

Pe langa faptul ca a felicitat Guvernul pentru programul de dotare cu „echipamente de ultima generatie”, Oprisan a anuntat ca „Vrancea nu numai ca s-a inscris in acest program (…) in Vrancea vom construi un spital nou, incepand cu acest an”.

Referitor la sedinta-maraton din ziua precedenta, Marian Oprisan a reluat ideea ca i se pare necesara o restructurare a administartiei centrale si „implicit a Guvernului”. „Eu am militat indotdeauna, fiind om de partid, iubind PSD pentru ca aici m-am consacrat ca politician am spus ca este nevoie de democratizarea vietii de interne (…) cred cu tarie ca administratia centrala trebuie restructurata, ca e un aparat foarte mare. In continuare, dupa 28 de ani, avem aceeasi administartie pe care ne-a lasat-o Nicolae Ceausescu”, a punctat seful CJ Vrancea, raspunzand unei intrebari prin care a negat ca i-ar fi reprosat lui Dragnea ca ar lua singur deciziile in PSD.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger