AcasăNewsOprisan, revelion copy-paste dupa Vanghelie

Oprisan, revelion copy-paste dupa Vanghelie

Marian Oprisan a decis sa organizeze si el un ”vanghelion”, concurandu-l astfel pe colegul sau de partid, primarul sectorului 5.

Presedintele CJ Vrancea a decis sa preia traditia ”vanghelioanelor”

Cum anul viitor vor avea loc doua confruntari electorale, dintre care una majora, aceea care se va da pentru Cotroceni, ”baronul” de Vrancea  decis sa incerce rețeta practicata cu succes de Marian Vanghelie: organizarea unui revelion cu bani putini, la care sa aiba acces cat mai multi votanti cu buget redus. Ca sa fie mai cu mot, Oprisan a decretat ca focsanenii vor avea parte de un ”Revelion International”, la care vor canta Analia Selis (Argentina), Sash! (Germania) si BZN (Olanda). In ceea ce priveste participarea romaneasca, aceasta va fi asigurata de Corina Chiriac, Hora, Zdob si Zdub, DJ Sava & Raluca, Keo, Narcotic Sound.

Primarul sectorului 5 este parintele revelioanelor cu pret redus, electorale

Ca sa le ia de tot ochii vrancenilor, Oprisan a promis ca petrecerea dintre ani va fi pigmentata, la ”vanghelionul” sau, cu artificii, flacari FX si spectacol laser. Evident, ca si in cazul bucuresteanului Marian Vanghelie, colegul sau vrancean spera ca moldovenii lui sa-si plateasca distractia cu multe voturi pro PSD bagate in urne.

author avatar
Simona Badulescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger