AcasăNewsOprisan o lauda pe Dancila: "lider politic important"

Oprisan o lauda pe Dancila: „lider politic important”

Raspunzand intrebarilor primite de la presa, pana sa inceapa Comitetul Executiv al social-democratilor,  de vineri, liderul organizatiei vrancene a PSD-ului a lasat sa se intrevada faptul ca in opinia sa un Congres al formatiunii, la care sa fie transate mai multe aspecte importante, ar trebui sa aiba loc la finele acestei luni.

Marian Oprisan

Intre ele, viitorul lider al PSD si prezidentiabilul pe care il va sustine formatiunea condusa interimar de catre Viorica Dancila. Referindu-se la premier, Marian Oprisan a avut doar cuvinte de lauda cand a venit vorba de felul in care se descurca Dancila in noua postura. „Doamna premier, prin analizele si prin modul in care s-a comportat in ultima perioada, a demonstrat ca e un lider politic important, care are lucruri importante de spus pentru Romania”, considera liderul PSD Vrancea.

Oprisan a adaugat ca nu isi doreste sa candideze pentru prima functie in partid, dar ca „doamna Viorica Dancila si alti colegi pot indeplini cu succes functia de presedinte al Partidului Social Democrat”.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger