AcasăNewsOprisan, Mos Craciun de milioane de euro pentru adjunctul lui Voiculescu

Oprisan, Mos Craciun de milioane de euro pentru adjunctul lui Voiculescu

Firma fostului senator Corneliu Pascu a primit un contract de 3,3 milioane de euro de la CJ Vrancea. Mos Craciun a venit mai devreme pentru vicepresedintele Partidului Conservator, Corneliu Pascu. Acesta a primit de colegul din USL Marian Oprisan un contract de 3,3 milioane de euro, ca sa se ocupe de gunoaiele din Vrancea.

Fostul senator Corneliu Pascu are o firma norocoasa

Fostul senator Corneliu Pascu, actualmente vicepresedinte al Partidului Conservator si asociat la compania Iridex Group Constructii SRL, are un noroc chior la contactele cu statul. In spiritul sarbatorilor de iarna, cand oamenii sunt mai buni si mai marinimosi, firma lui Pascu a obtinut un contract de 3,3 milioane de euro, de la Consiliul Judetean Vrancea, condus de colegul de Uniune, pesedistul Marian Oprisan. De acesti bani, firma lui Pascu trebuie sa reabiliteze toate depozitele de deseuri din judetul Vrancea, in cadrul programului „Sistemul de management integrat al deseurilor solide”.

Contract anulat de ministru

Iridex Group Constructii a primit de la CJ Vrancea o „atentie” in spiritul sarbatorilor

Firma lui Pascu a fost in centrul unui scandal in luna iulie a acestui an, dupa ce ministrul Economiei a decis sa-i anuleze un contract de aproape 12 milioane de lei. Este vorba despre achizitia „Lucrari de inchidere, punere in siguranta si ecologizare a obiectivului minier Mina Dealul Negru Inferior – Iazurile Dealu Negru si Paraul Cailor, judetul Suceava”.

Corpul de control al ministrului a descoperit nereguli grave in cazul mai multor firme, printre care si Iridex Group: diminuarea nejustificata a capacitatii economico-financiare a ofertantilor si garantiilor, lipsa experientei in domeniul inchiderii/tehnologizarii si acceptarea unor documente de calificare care conduceau la eliminarea unor competitori.

 

author avatar
Narcis Voica
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger