AcasăNewsOprisan despre situatia la zi a pesedistilor: Suntem pielea p…!

Oprisan despre situatia la zi a pesedistilor: Suntem pielea p…!

Gura lui Marian Oprisan adevar graieste. Presedintele CJ Vrancea i-a spus, pe sleau, lui Victor Ponta cam ce rol mai au alesii social-democrati.

Marian Oprisan, un om care-si stie locul

Marian Oprisan se multumeste cu putin. Desi ravneste de ceva vreme la portofoliul de la Interne, liderul PSD Vrancea se declara satisfacut daca partidul, in cazul in care USL va castiga alegerile, il propune macar prefect al judetului. Oprisan nu s-a sfiit sa-i ceara de la obraz functia lui Victor Ponta, cu prilejul vizitei acestuia din urma la Focsani.  Motivul pentru care pesesdistul vrancean vrea sa dea functia de presedinte al Consiliului Judetean pe cea de reprezentant al Executivului in teritoriu este cat se poate de simplu: alesii locali au ajuns “pielea p…i”.  Dialogul Ponta-Oprisan, care a avut loc in prezenta mai multor lideri social-democrati, a fost facut public de VranceaMedia. ro.

Cristian Dumitrescu: “Subprefect nu-i bine? Nu-i tot aia?”

Liviu Dragnea: “…cine are presedinte…”

Victor Ponta: “De data asta e invers, imi pare rau”

Marian Oprisan: “Pai eu, in conditiile astea, daca nu se schimba nimic la noi si asa suntem pielea p…i. Acuma si-n partid e criza…

Marian Oprisan: “Pai eu vreau sa fiu prefect!”

Victor Ponta: “Vrei prefect?”

Marian Oprisan: “Da”.

author avatar
Adelina Ionicel
414 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hoprisane, nu te mai da asa important.De cand Ponta nu le mai da atentie baronilor psd, asta macane a suparare.Pai cum sa castige USL alegerile punand in frunte fosti si actuali hoti de bani publici? nu mai merge cu prosteala, doar daca se fura alegerile de catre mafia portocalie, altfel puscaria va fi casa lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger