AcasăNewsOprescu trage jarul de la Podul Basarab pe turta lui electorala

Oprescu trage jarul de la Podul Basarab pe turta lui electorala

Masini de epoca, fete sumar imbracate, sampanie si niste bai de multime numai bune sa-l spele de toate pacatele pe edilul Sorin Oprescu si sa-l mai salte o treapta in sondaje.

Sorin Oprescu a profitat de eveniment pentru a intra si mai mult in gratiile bucurestenilor

Cu acest scenariu a fost inuagurat, sambata, Pasajul Basarab. Oprescu sau  “primarul bestial”, dupa cum s-a autointitulat, s-a intrecut pe sine. S-a pupat si imbratisat cu bucurestenii si a facut frumos la poza, pe modelul lui Traian Basescu. In tot acest timp, locuitorii Capitalei prezenti la ceremonie au admirat masinile de epoca, motocicletele Harley Davidson, fanfare, ansambluri populare, dar si niste domnite imbracate sumar. Mai mult chiar, acestia au fost cadorisiti cu tricouri, sepci si umbrelute cu inscriptia “Pasajul Basarab”.

De la bal, la tribunal

De la spectacolul organizat de primarul general nu puteau lipsi fetele frumoase

Lui Sorin Oprescu i-a cazut bucuria-n scarba atunci cand reprezentantii Inspectoratului de Stat in Constructii au anuntat ca nu au semnat receptia lucrarii. In plus, acestia l-au amenintat pe primarul general cu un proces. „Este prima data cand o autoritate locala, care efectueaza o lucrare de infrastructura rutiera, nu cere avizul Inspectoratului, inaintea de inaugurarea ei. Conform legii, ei sunt obligati sa ceara aviz. Municipalitatea isi va asuma intrega raspundere pentru deschiderea pasajului si pentru eventualele probleme”, a declarat Marin Bucur, secretar general in ISC. In ciuda somatiei venita de la Inspectorat, Oprescu a facut tot ce l-a taiat pe el capul, miza electorala fiind mult prea mare ca sa se incurce in chestiuni banale gen avize. Evident, inaugurarea fastuoasa de sambata va fi urmata de alte parangheli de gen (deschiderea oficiala a National Arena, de exemplu),  avandu-l ca maestru de ceremonii tot pe Sorin Oprescu. Care tinteste din ce in ce mai sus, mult peste Primaria Capitalei, si care va face tot ce-i sta in putere sa adune cat mai mult capital electoral.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
352 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca primarul Capitalei ar fi fost pedelist alta era treaba, nu? Era cel mai bun, cel mai viteaz, cel mai corect, cel mai frumos, mai destept si cel mai necorupt, nu?
    Am citit ce a scris Udrea pe blogul ei despre Oprescu, pe care oricum nu il iubesc, dar femeia asta face frisoane de furie, cand nu ii ies jocurile si lumea nu o aproba. In ce tara traim, de fapt?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger