AcasăNewsOprescu termina strazile din Centrul Istoric in 15 zile

Oprescu termina strazile din Centrul Istoric in 15 zile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca pana la inceputul lunii august vrea ca lucrarile la toate strazile din Centrul Istoric sa fie finalizate.

Intrebat daca in septembrie vor fi finalizate lucrarile din Centrul Istoric, Sorin Oprescu a spus ca vrea ca aceste lucrari sa se termine la inceputul lunii august.

„Septembrie este un termen care ma scoate din minţi. Vreau ca undeva la inceputul lui august sa terminam cu toate strazile din Centrul Istoric„, a declarat primarul Capitalei, care a participat conferinţa „Dezvoltare urbana in Europa de sud-est”, din cadrul Bucharest International Forum 2011.

La inceputul lunii mai, primarul Sorin Oprescu declara ca sunt finalizate lucrarile pe strazile Filitti, Verona, Franceza, Piaţa Sfantul Dumitru, urmand ca reabilitarea sa se incheie si pe strazile Postei, Stavropoleus, Sepcari, Covaci, Gabroveni, Selari si Caldarari.

In ce priveste Hanul Gabroveni, Oprescu spunea atunci ca s-a terminat licitaţia la Ministerul Culturii si va incepe renovarea acestuia. Hanul Gabroveni va fi facut ca un centru cultural european si va costa cam sase-sapte milioane de lei, preciza primarul.

De asemenea, edilul Capitalei preciza ca Primaria Capitalei are in proiect o parcare supraterana in Centrul Istoric cu peste 800 de locuri, pe cinci-sase etaje, aceasta fiind necesara pentru ca zona se va dezvolta in continuare.

 

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger