AcasăNewsOprescu: "Spaniolii au baut 200.000 de litri de bere in Bucuresti!"

Oprescu: „Spaniolii au baut 200.000 de litri de bere in Bucuresti!”

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a dezvaluit ca, din informatiile primite la nivel oficial, reiese ca suporterii spanioli veniti la Bucuresti pentru finala Europa League au consumat 200.000 de litri de bere.

Oprescu a vizitat zona special amenajata pentru fanii madrileni si a discutat cu o parte dintre cei 2.000 de persoane aflate in Piata Constitutiei si care se bucura de mici, fripturi la gratar si bere. La un moment dat, doi suporteri ai lui Atletico i-au pus pe spate lui Oprescu un steag al Spaniei, iar unul dintre acestia i-a strigat in limba engleza: „Ronaldo, sa dai un penalti pentru Atletico diseara”. Primarul a zambit si a dat mana cu el.

In afara zonei ingradite, spaniolii isi cumpara de mancare de la supermarketurile din zona, preferand parizer cu paine si bere romaneasca la pet-uri de doi litri. In zona Salii Palatului, traficul este aglomerat, masinile deplasandu-se cu dificultate pe Calea Victoriei si pe strazile adiacente. De asemenea, trotuarele sunt pline de fani ai lui Atletico.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, este programata in aceasta seara, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti, fiind transmisa in direct de Pro TV.

author avatar
Ciprian Purice
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger