AcasăNewsOprescu si-a luat mana de pe USL

Oprescu si-a luat mana de pe USL

Uninea Social Liberala si-a lansat, ieri, la Sala Palatului, candidatii din Bucuresti. De la eveniment au lipsit primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, dar si vedeta manifestarii, edilul Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu se fereste sa se afiseze in compania uselistilor

Sorin Oprescu fuge de uselisti ca dracu’ de tamaie. Desi pana in prezent Uniunea a avut doua actiuni politice mari in Bucuresti, primarul nu a participat la niciuna dintre ele. Motivul: independentul Oprescu nu vrea sa-i fie lipita pe frunte eticheta de uselist.

Prezent la evenimentul USL, Marian Vanghelie a incins atmosfera la Sala Palatului

Altfel, primarul Capitalei a fost baiat salon, punandu-le pesedistilor si liberalilor la dispozitie atat Arena Nationala cat si Sala Palatului. In ciuda faptului ca Oprescu a refuzat sa fie plimbat ca sfintele moaste prin fata candidatilor si a sustinatorilor, liderii USL nu s-au putut abtine si i-au invocat numele in discursurile lor.

”In 2008, Victor Ponta si Crin Antonescu l-au sustinut pe Sorin Oprescu la functia de primar general.  Cand am plecat sa il sustinem (…) nu a fost simplu, au fost figuri, ifose, zvonuri, dar  a castigat si a reusit sa sparga dominatia PD ”, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu. ”Trebuie sa-i multumim celui care astazi face ce am promis si noi, in aceasta perioada de guvernare si dupa, domnului Sorin Oprescu, care deja face dreptate in Bucuresti”, a afirmat si presedintele PC, Daniel Constantin. Pe langa Oprescu, o alta absenta remarcabila a fost cea a primarului Andrei Chiliman care, desi ii sustine pe candidatii USL din Sectorul 1, nu a dorit sa dea ochii cu Crin Antonescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
911 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger