AcasăNewsOprescu s-a decis: Candideaza independent la Primaria Capitalei, sub sigla USL

Oprescu s-a decis: Candideaza independent la Primaria Capitalei, sub sigla USL

Sorin Oprescu va candida anul viitor la Primaria Capitalei sub sigla USL. Independent, dar candidat al opozitiei, asa va aparea vara viitoare actualul primar al Capitalei la localele din Bucuresti.

„Nu am aceeasi biochimie cu PDL” a marturisit Oprescu, vineri, la Realitatea TV.

Declaratia lui Oprescu apare dupa cea a presedintelui PSD, Victor Ponta. Acesta a sustinut ca, atat timp cat se poate face un parteneriat pe un proiect cu Sorin Oprescu, fara ca acesta sa fie membru al vreunui partid din USL, lucrurile sunt cat se poate de bune.

Presedintele PSD a atras atentia ca Bucurestiul este foarte important, prin prisma semnalului pe care il transmite o victorie in Capitala.

„Sorin Oprescu are nevoie de Consiliul General, iar consiliul de un primar bun”, a mai adaugat liderul social-democrat.  USL si Sorin Oprescu au „interese politice comune”, a concluzionat Victor Ponta.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger