AcasăNewsOprescu rupe USL

Oprescu rupe USL

Liderii USL il lanseaza pe Sorin Oprescu pe post de candidat independent la locale. Conservatorii, liberalii si o parte dintre pesedisti se sufoca de indignare.

Cu zambetul pe buze, Crin Antonescu si Victor Ponta s-au facut pres la picioarele lui Sorin Oprecu

O echipa formata din Ponta, Antonescu si Oprescu, plus o majoritate USL in CGMB, va fi imbatabila, considera liderul PSD.  Este o decizie unanima, sustinuta de toti liberalii, afirma liderul PNL. In spatele celor doi lideri, pesedistii si liberalii ii acuza insa pe Ponta si Antonescu  ca au facut si de aceasta data numai dupa capul lor, ignorandu-si colegii care, in fiecare partid, insistau pentru identificarea unui candidat propriu. Tinand cont de starea de spirit care domneste, mai ales in PNL, se poate spune ca achizitionarea lui Oprescu nu face altceva decat sa atate tensiunile din USL. Gaz peste focul USL-ului a turnat si Sorin Oprescu, care prospat “importat”, a multumit politicos pentru onoare si a batut moneda tot pe mult clamata sa independenta. Ba chiar a avut nastrusnicia de a asocia tot Bucurestiul USL-ului: “Am sa depun candidatura la alegerile viitoare in calitate de independent, sprijinit de USL si de toti bucurestenii”. Adica si de pedelistii, peremistii, uneperistii etc., care locuiesc in Capitala.

Conservatorii iau foc

Total ignorati, cu Piedone cu tot (PC spera sa-i convinga pe Ponta si Antonescu sa accepte, in numele USL, candidatura primarului de la 4, Cristian Popescu, pentru Capitala), conservatorii au ripostat anuntand ca vor candida separat la localele din 2012. Nu inainte insa ca liderul PC, Daniel Constantin, sa conteste legitimitatea anuntului facut de liderii PSD si PNL, afirmand ca este vorba doar despre “o intentie exprimata de Victor Ponta”. MotivuL: Antonescu nu poate semna nimic in numele ACD fara consultarea PC-ului, iar Ponta nu poate sustine ca USL a incheiat un partenetriat cu Oprescu cata vreme propunerea “nu a fost discutata si acceptata la nivelul Uniunii, asa cum prevede protocolul”.

author avatar
eNational
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger