AcasăNewsOprescu: n-o sa mă duc să fac justiţie la televizor, să mă...

Oprescu: n-o sa mă duc să fac justiţie la televizor, să mă transform într-o victimă

Dupa ce a fost acuzat de luare de mita, Sorin Oprescu va trebui sa explice cum de exista contracte semnate de el in timp ce era in arest preventiv

După mai mulţi ani în care se poate spune că a fost o prezenţă foarte rară în faţa camerelor TV, fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Opescu, a acordat un interviu unui post de ştiri, în care s-a vorbit despre condamnarea sa, în primă instanţă, la cinci ani şi patru luni de închisoare, pentru acuzaţia de corupţie pe care i-a adus-o DNA-ul.

Fostul edil a subliniat că e în continuare decis să îşi dovedească nevinovăţia, adică să demonteze acuzaţia că ar fi luat mită, cum susţin procurorii. ”Am găsit că este moral să stau şi să-mi dovedesc eu nevinovăţia, n-o sa mă duc să fac justiţie la televizor, să mă duc să mă plâng, să mă transform într-o victimă samd”, a susţinut Oprescu, la Antena3.

298 afisari

3 COMENTARII

  1. Alt hoț, și ăsta,zice lumea. Cică a îngropat bani, la propriu, muuulți bani, foaaarte mulți bani, în grădina casei.

  2. Sau i-a spalat in Grecia, prin fiul lui, unde au o vila si un iacht, fiecare,intr-un off shore,pe vila din Bucuresti si daca se cauta mai are si alte investitii, desigur de la super bogatul lui tatic.A importat o multime de aparate medicale prin firma fiului lui care zac inca in subsolurile spitalelor nepuse in functiune.Gurile rele spun ca numai pentru Podul basarab a luat 2 milioane de euro, desigur cash.A luat spagi ca director al Spitalului Municipal pentru operatii pe care se pare ca nu le-a facut personal niciodata.Dar ca la noi, s-au lalait cu instrumentarea cazului pana cand din toata averea lui au ramas niste saculeti cu Roni. Tupeist a fost intotdeauna de ce s-ar dezice acum?

  3. Un medic chirurg care a-și iubește meseria nu are ce sa caute in politica, v-au atras privilegiile și banii, fără număr – cum cânta maneliștii, de la sala de operație la politica…hm.., fără interes? Mie mi-ar fi Rușine sa mai apar in public, sa fac declarații in media, mai bine va plimbați pe jos prin mahalalele Bucureștiului sa vedeți ce ați lăsat, sa va internați măcar o zi intr-un spital “la grămada”, sa mâncați din produsele din magazine , produse care sunt cu mult sub calitatea corecta. Va recomand sa va plimbați și prin gara de nord, sa ne Spune-ți dumneavoastră ca fost primar și care ați călătorit prin alte tari de soare pline ,dacă este frumoasa și curată, cu peroane scalciate, trenuri murdare, sine murdare, ….. dezolant!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger