AcasăNewsOprescu intinde nervii adversarilor politici

Oprescu intinde nervii adversarilor politici

Desi nu dadea semne, Sorin Oprescu a prins si el gustul jocului politic. Pentru ca numele lui apare in mai toate scenarile legate de prezidentialele din 2014, primarul Capitalei isi schimba declaratiile privind candidatura de la o zi la alta.

Cand vine vorba de cursa prezidentiala din 2014, Sorin Oprescu prefera sa ofere raspunsuri evazive, daca nu chiar contradictorii. ”Eu nu astept niciun fel de propunere, eu am de facut ceea ce am de facut si daca intr-o zi m-oi gandi si la chestiunea aceasta (candidatura – n.r) am sa spun. (…) De la 40 de ani am invatat sa spun nu, de la 40 de ani am vazut ca de obicei nimeni nu iti aduce nimic, daca poti sa iti aduci tu singur, sa iti multumesti sufletul si mintea, atunci e perfect”, afirma, in urma cu cateva zile, primarul general.

Deunazi, acesta a revenit, declarand ca la varsta lui a invatat sa nu se mai arunce cu capul inainte, ca mai apoi sa intrebe si daca este apa in bazin. Intre timp, de cand scandalurile se tin lant in USL, Oprescu si-a dat seama ca bazinul este pe cale sa se umple, iar el poate inota linistit spre Cotroceni. ”Nu exclud absolut nimic. In viata, nu exclud nimic”, a spus primarul Capitalei, precizand ca este curtat de mai toate partidele politice. ”Daca suna cineva la usa, deschid usa. (…) Sa fiu eu sanatos de cate ori au sunat. Eu am relatii bune cu toata lumea”, a conchis Oprescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger