AcasăNewsOprescu, inghesuit de uselisti in Primaria Capitalei

Oprescu, inghesuit de uselisti in Primaria Capitalei

Sorin Oprescu nu mai face fata presiunilor venite din partea USL

Desi nu a trecut nici macar o luna  de la alegerile locale, Sorin Oprescu simte deja pe pielea lui ce inseamna sa te insotesti cu USL.

Sorin Oprescu nu mai face fata presiunilor venite din partea USL

Cei patru ani in care democrat-liberalii au detinut majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti s-au transformat in amintiri mai mult decat frumoase pentru Sorin Oprescu. Cel putin asa sustin surse din Primaria Capitalei, care ne-au declarat ca doctorul este sufocat de tupeul si pretentiile liberalilor si pesedistilor.

Site-ul nemodificat al primariei, dovada ca Sorin Oprescu duce dorul fostei echipe

Practic, dupa ce l-au plimbat in campanie ca pe sfintele moaste, profitand de capitalul lui electoral, uselistii incearca acum sa-l incalece pe Oprescu, fix la el in primarie.

Astfel, marcati inca de toata aceasta perioada in care au fost tinuti departe de functii si contracte, reprezentantii USL  devoreaza precum moliile tot ce le iese in cale, Sorin Oprescu fiind bombardat cu tot soiul de cereri care vizeaza numirea unora si a altora in posturi caldute. Situatie extrem de neplacuta pentru primarul general care, de bine de rau, a reusit sa administreze orasul mult mai linistit pe vremea pedelistilor.

[poll id=”297″]

author avatar
Victor Paun
541 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cei patru ani cu pedelime majoritara in consiliu,au fost marele cosmar al lui Sorin Oprescu!Dar acest cosmar s-a terminat pe 10 iunie 2012.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger