AcasăNewsOprescu il linisteste pe Antonescu: ramane primar!

Oprescu il linisteste pe Antonescu: ramane primar!

Desi se simte in stare sa candideze la orice, Sorin Oprescu sustine ca nu este tentat de Cotroceni, ci prefera sa-si duca la bun sfarsit planurile de refacere a Capitalei.

Sorin Oprescu prefera sa fie primar, nu presedinte

Intrebat daca are intentia de a candida la Presedintie, primarul general nu s-a aratat interesat de o asemenea perspectiva: ”Hai să fac asta intai (mandatul de primar general – n.r.), sa fiu sanatos si apoi, cand o să fiu batran, sa ma plimb cu nepotii prin Bucuresti si sa le pot spune ca am făcut si eu parte din lucrurile realizate”.

Declaratia lui Sorin Oprescu pune capat, deocamdata cel putin, scenariilor legate de sustinerea, de catre PSD, a unei candidaturi prezidentiale a actualului primar al Capitalei, in dauna lui Crin Antonescu (prezidentiabilul USL conform protocolului convenit si semnat de PSD si PNL). In context, Oprescu a precizat ca liderul liberal nu a avut inspiratia de a-l intreba vreodata ce intentii are, desi raspunsul l-ar fi scapat de neliniste si temeri: ”Nu m-a intrebat niciodată. Daca m-ar fi întrebat, ar fi avut si raspunsul si se linistea”.

author avatar
Simona Badulescu
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger