AcasăNewsOprescu: Decizia de suspendare a legii care permite eutanasierea maidanezilor este aberanta

Oprescu: Decizia de suspendare a legii care permite eutanasierea maidanezilor este aberanta

Hotararea de suspendare a legii care permite ucidere maidanezilor este aberanta si determina intoarcerea la lipsa de civilizatie, este de parere primarul general Sorin Oprescu.

„Dupa opt luni de intrat intr-un echilibru, dupa reducerea muscaturilor, dupa faptul ca se vede pe strada ca aproape nu mai sunt caini in centru, iar la periferie inca mai avem de strans, iata ca intervine aceasta hotarare care dupa parerea mea este aberanta”, a declarat Sorin Oprescu, marti, potrivit romaniatv.net.

Edilul Capitalei este de parere ca decizia instantei inseamna „intoarcere la lipsa de civilizatie si la muscaturi”. „Aceasta doresc unii sa se intample, nu este bine nici ca ii strangem si ii ingrijim, ii sterilizam, nu este bine ca aplicam legea, pentru ca unii traiesc din aceasta stare conflictuala. Pe mine ma intereseaza siguranta cetateanului si nu sunt cuvinte sterile. Pe ei ii intereseaza banii”, a spus Oprescu.

Vier Pfoten a solicitat ASPA si tuturor municipalitatilor din tara sa inceteze uciderea maidanezilor, in caz contrar persoanele implicate in nerespectarea deciziei CAB prin care omorarea lor se suspenda vor raspunde penal pentru cheltuirea ilegala a banilor publici.

author avatar
Alina Costache
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger