AcasăNewsOprescu, cosmarul lui Antonescu la prezidentiale

Oprescu, cosmarul lui Antonescu la prezidentiale

Primarul general, Sorin Oprescu, marele castigator din Capitala, ameninta calitatea de prezidentiabil a liderului PNL, Crin Antonescu.

Uselistii ar merge, mai degraba, pe mana lui Sorin Oprescu

Cu aproape 60 de procente in buzunar, Sorin Oprescu  a prins chef de joaca. Nu cu pasajele subterane si autostrazile suspendate, ci cu nervii presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Crin Antonescu, in pericol sa nu mai fie prezidentiabilul USL

Provocat chipurile de jurnalistii indiscreti, primarul Capitalei a declarat ca, desi in acest moment nu se „intrezareste” asa ceva, nu exclude o candidatura la presedintia Romaniei. Venind din alta parte afirmatia nu ar avea mare importanta. In ceea ce-l priveste insa pe Oprescu este cunoscut faptul ca doctorului ii place sa arunce o aluzie,  ca mai apoi sa astepte partidele sa-l curteze de zor.

Uselistii s-ar dezice bucurosi de liderul PNL

De aceasta data, apropoul batut de primarul Sorin Oprescu a avut un feedback pe masura. Si asta pentru ca atat pesedistii, cat si liberalii, nu mai vad de mult in Crin Antonescu un candidat potrivit pentru alegerile prezidentiale. Cel putin asa arata o serie de cercetari interne,  tinute departe de ochii liderului PNL, din care rezulta ca membrii celor doua formatiuni ar paria mai degraba pe Victor Ponta si Sorin Oprescu. Mai mult, social-democratii sustin ca  politicianul cu cel mai bun scor in sondaje ar trebui sa candideze , mentionand si ca rezolutia prin care Crin Antonescu a fost nominalizat drept candidat al USL la prezidentiale a fost un document fara valoare.   Asa stand lucrurile, momentul lui Sorin Oprescu se pare ca se va intrezari cat de curand.

[poll id=”279″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.011 afisari

2 COMENTARII

  1. ar fi cea mai buna alegere, Oprescu e super bun in orice face si chiar face pe cand Antonescu o labareste aiurea de ani de zile pe sccena politica, e grandoman si prost

  2. sa fim seriosi… oprescu e cel mult un smecher de pantelimon… nu are anvergura nationala… atitudinea lui de mitic smecher nu-i aduce voturi in afara bucurestiului… o stie si el si psd-istii… iar despre PNL .. mare atentie la psd-fsn… deocamdata pdl-fsn e ranit rau…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger