AcasăNewsOprescu cere curatarea strazilor laterale, mai ales a celor din zona Arenei...

Oprescu cere curatarea strazilor laterale, mai ales a celor din zona Arenei Nationale

Sorin Oprescu a cerut o mai mare implicare a primarilor de sector in actiunile de curatare a strazilor laterale, mai ales in zona Arenei Nationale, unde joi va avea loc meciul Steaua – Twente, si a solicitat responsabililor Apa Nova sa identifice si sa elibereze gurile de scurgere.

Aceste solicitari au fost facute in cadrul comandamentului de miercuri dimineata, de la PMB. Operatorii vor continua actiunile de incarcare si evacuare a zapezii de pe arterele principale dar si degajarea statiilor RATB.Pentru a se evita formarea poleiului, miercuri seara, operatorii de deszapezire vor imprastia materiale antiderapante pe marile bulevarde cu preponderenta in zona pantelor, rampelor si a podurilor.

O atentie speciala se va acorda zonei Arenei Nationale, unde joi seara va avea loc meciul Steaua-Twente, primarul general solicitand sa se intervina atat la intrarile in stadion cat si in zona adiacenta acestora. Totodata, in scopul largirii tuturor marilor bulevarde, miercuri seara operatorii vor actiona impreuna cu Brigada de Politie Rutiera pentru a impiedica parcarea masinilor pe prima banda de circulatie.

Potrivit operatorilor de deszapezire, in noaptea de marti spre miercuri s-a evacuat si transportat zapada de la Podul Marasesti, Soseaua Salaj, Bulevardul Iuliu Maniu, Pasajul Basarab, Podul Grant. Totodata, s-a actionat pentru largirea Splaiului Independentei, portiunea cuprinsa intre Pod Grozavesti si Piata Unirii cu ajutorul unei freze speciale, iar echipa de voluntari a evacuat si indepartat zapada din statiile RATB de pe bulevardul Timisoara.

author avatar
Ciprian Purice
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger