AcasăNewsOprescu: Caile de acces in gradinite, scoli si spitale, degajate de zapada...

Oprescu: Caile de acces in gradinite, scoli si spitale, degajate de zapada

Intrarile in gradinite, scoli si spitale au fost curatate de zapada, a precizat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, in cadrul sedintei comandamentului de iarna de vineri dimineata. De asemenea, in cursul noptii trecute, s-a lucrat la deszapezirea Soselei de centura a Capitalei, zona in care ramasesera blocate peste 250 de masini.

 

(foto: zf.ro)

Primarul Capitalei le-a cerut drumarilor sa curete de zapada intrarile in gradinite, scoli si spitale, pentru a se limita numarul internarilor persoanelor cu fracturi si luxatii. Peste 1.200 de apeluri la serviciul de ambulanta s-au inregistrat in ultimele 24 de ore, fiind internate peste 180 de persoane cu fracturi sau luxatii, a declarat Sorin Oprescu, conform Mediafax.

 

De asemenea, Oprescu a solicitat primarilor de sector sa continue, in prima parte a diminetii, lucrarile de degajare a arterelor mari ale Capitalei, iar cand temperaturile vor mai scadea sa fie imprastiat material antiderapant.

S-a lucrat la deszapezirea soselei de centura a Capitalei

Mai multe echipaje au lucrat in noaptea joi spre vineri pentru indepartarea zapezii de pe Soseaua de centura a Capitalei. De asemenea, jandarmii si lucratori ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta impartind si conserve de carne si apa celor blocati in trafic de cateva zeci de ore.

Peste 250 de masini au fost blocate de nameti pe soseaua de centura a Bucurestiului. Mai multi soferi si pasageri, intre care si copii, au fost adapostiti peste noapte in unitatile jandarmilor.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger