AcasăNewsOprescu are iar cutitul in mana

Oprescu are iar cutitul in mana

Sorin Oprescu se intoarce la bisturiu

Sorin Oprescu a scapat de arestul la domiciliu, fiind acum cercetat sub control judiciar, si se poate intoarce sa lucreze la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Sorin Oprescu se intoarce la bisturiu

Oprescu a primit acest “cadou” de la Curtea de Apel Bucuresti, care a inlocuit arestul la domiciliu cu masura controlului judiciar. Instanta a admis cererea lui Oprescu si i-a permis primarului suspendat al Capitalei sa lucreze la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Din nou la chirurgie

Sorin Oprescu, care a fost multi ani chirurg la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unitate pe care a si condus-o din 1994 pana in aprilie 2006, se poate intoarce sa lucreze ca medic chirurg in aceasta unitate medicala, functie din care s-a suspendat in perioada in care a fost primar al Capitalei. Cu alte cuvinte, Oprescu are iar cutitul in mana. De asemenea, Sorin Oprescu poate sa mearga la magazine alimentare si farmacii din Sectorul 1 Bucuresti sau la alte unitati spitalicesti din Bucuresti. Potrivit deciziei instantei, timp de 60 de zile, cat va fi sub control judiciar, Sorin Oprescu are interdictie sa plece din Capitala fara incuviintarea procurorilor sau a instantei si trebuie sa se prezinte la sectia de politie in zilele stabilite prin programul de supraveghere.  Instanta i-a mai interzis lui Sorin Oprescu sa exercite functia de primar general al Capitalei si sa participe la manifestari sportive si culturale sau la alte adunari publice. Primarul suspendat al Capitalei are interdictie sa se apropie de coinculpatii si martorii din cauza, cu exceptia martorei Adriana Elena Nica, iubita sa, si sa comunice cu acestia, direct sau indirect, totodata fiind obligat sa anunte daca isi schimba locuinta. Sorin Oprescu declara, dupa judecarea cererii sale, ca a cerut control judiciar pentru a putea sa mearga la munca: „Nu la Primarie, clar! La chirurgie, de acolo vin”. Vestile bune au continuat, ieri, pentru Sorin Oprescu. Tribunalul Bucuresti a decis ca dosarul in care fostul primar al Capitalei este cercetat pentru coruptie sa se intoarca la Directia Nationala Anticoruptie pentru remedierea unor nereguli procedurale.

author avatar
Andrei Coman
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger