AcasăNewsOprescu a parasit Spitalul Universitar, urmand sa fie dus din nou in...

Oprescu a parasit Spitalul Universitar, urmand sa fie dus din nou in Arestul Central

Primarul suspendat al Capitalei a iesit, luni dupa-amiaza, sub escorta, pe usa unitatii medicale in care, de sambata dupa-amiaza incepand, a fost supus mai multor teste si proceduri medicale amanuntite, menite sa stabileasca daca are probleme de sanatate care ar impune tratarea sa in alt regim decat cel in care s-a aflat inca din 7 septembrie,  data la care magistratii au dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Astfel, la patru zile dupa ce a fost adus, din Arestul Central al Politiei Capitalei, la unitatea medicala in furntea careia s-a aflat, vreme de mai multi ani, inainte sa ajunga primarul Bucurestilor, si la doar o zi dupa ce a fost supus unei coronografii (investigatie de tip radiologic facuta la inima-n.r), Sorin Oprescu a parasit Spitalul Universar. Cu mainile in catuse si insotit de oameni ai legii, acesta a fost urcat intr-o duba a Politiei care a parasit curtea unitatii spitalicesti, cu directia arestului Politiei Capitalei.

Masura transferului sau catre Arestul Central lasa multora sa se inteleaga faptul ca in timpul procedurilor de specialitate la care a fost supus politicianul, medicii nu au gasit indicii clare care sa confirme nici necesitatea unei operatii, varianta care s-a tot vehiculat, in ultima perioada, dar si ca starea de sanatate a primarului suspendat este suficient de buna pentru ca acesta sa poata fi transferat inapoi in asa-numitul „Beci Domnesc”.

Va reamintim ca Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pe 7 septembrie, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de luare de mita. Intre timp, Oprescu a fost suspendat de la sefia Primariei Capitalei.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger