AcasăNewsOprea, UNPR: Votam Guvernul Ponta, dar vom monitoriza fiecare ministru in parte...

Oprea, UNPR: Votam Guvernul Ponta, dar vom monitoriza fiecare ministru in parte

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sambata, ca Uniunea va vota investirea Guvernului Ponta, dar ca fiecare minister va fi monitorizat de oameni din formatiunea pe care o conduce.

„Cred ca este o premiera in politica din Romania cand un partid nu cere nimic ca sa sprijine un Guvern, atentie, doar la investitura, pentru ca in rest il vom monitoriza. E normal sa dam acest vot de incredere, sa vedem ce trebuie sa facem, dar fiti convinsi ca fiecare minister, fiecare ministru va fi monitorizat, noi avem departamente cu oameni, de aceea va spun ca asteptam votul oamenilor si il vom lua cred eu la alegerile locale fiindca este foarte important pentru ei, sunt primele alegeri la care participam”, a spus Oprea, potrivit RealitateaTv.

Gabriel Oprea si premierul desemnat Victor Ponta au semnat miercuri un protocol prin care Uniunea si-a dat acordul privind sustinerea Guvernului USL. “Semnam acest protocol pentru stabilitatea Romaniei. Nu cerem nimic decat respectarea si punerea in aplicare a legii de capatai a UNPR-ului (instituirea taxei de solidaritate pe averile foarte mari)”, declara la acea data Oprea.

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger