AcasăNewsOprea: "UNPR si PDL, Alianta pentru Noul Bucuresti la locale"

Oprea: „UNPR si PDL, Alianta pentru Noul Bucuresti la locale”

UNPR si PDL vor merge pe Alianta pentru Noul Bucuresti la alegerile locale, iar in cel mult zece zile protocolul aliantei va fi semnat, a declarat, joi seara, presedintele UNPR, Gabriel Oprea.

”In momentul de fata, singura certitudine este la Bucuresti, unde vom face o alianta – Alianta pentru Noul Bucuresti. Ne sustinem primarii. Alianta PDL-UNPR si mai sunt doua partide, dar principala alianta este PDL-UNPR. (…) Noi sustinem cei patru candidati in functie. Suntem convinsi ca vom castiga cel putin cinci din cele sase sectoare”, a explicat presedintele progresist, la B1 TV, adaugand ca atat UNPR, cat si PDL au o strategie ”foarte clara”.

El a spus ca la Primaria Capitalei PDL si UNPR vor avea un candidat comun. In context, presedintele progresist a reafirmat ca UNPR este pregatit pentru alegeri.

”Este primul nostru examen politic. Suntem pregatiti de alegeri, obiectivul nostru strategic este de minim 10% la alegerile locale. O spun, si nu numai eu, avem cei mai buni primari. Ma refer la Ontanu, la Sectorul 2, Piedone, Solomon, la Craiova, Mircea Muntean, la Deva, Dragu, la Calarasi, il avem pe presedintele CJ Iasi, Simirad, pe Chebac, la Galati. Avem peste 250 de primari. Noi suntem convinsi ca la alegerile locale vom face o figura frumoasa, avem mare incredere, mai ales ca acest partid a adus stabilitate Romaniei intr-o perioada de criza economica mondiala si noi consideram ca ne-am facut datoria”, a spus Oprea.

author avatar
Ciprian Purice
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger