AcasăNewsOprea sterge praful de pe ”interesul national”

Oprea sterge praful de pe ”interesul national”

Gabriel Oprea face respiratie gura la gura ”interesului national”

Plictisit sa stea singur in sufrageria proprietate personala, Gabriel Oprea anunta ca UNPR a inviat si este gata sa revina in ”politica de varf”. Evident, sub carmuirea sa inteleapta.

Gabriel Oprea face respiratie gura la gura interesului national

”Anunt oficial revenirea in viata politica a UNPR, dupa o perioada tulbure prin care a trecut partidul la inceputul anului 2016, dupa o serie de evenimente nefericite care au creat un context nefavorabil pentru UNPR. UNPR poate sa ofere ceea ce a promis inca de la infiintare – apararea interesului Romaniei in afara si echilibru social, politic si economic in interior”, a decretat, sambata, Gabriel Oprea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al UNPR. In plus, acesta a sunat goarna adunarii: ”De cand am revenit, zeci de mii de fosti colegi s-au intors in partid. Ii asteptam pe toti sa ni se alature din nou”. Revenirea la viata politica a lui Gabriel Oprea a fost imediat ”salutata” de Marian Vanghelie: ”Si el (Gabriel Oprea – n.r.) si dl Ponta sunt doi pioni, astazi, care sunt folositi de dl Coldea intr-un mod diabolic pentru a reveni la ceea ce a fost. PSD nu este coordonat foarte bine si nu ia atitudinea necesara”. Revenind strict la Gabriel Oprea si planurile sale la zi, nu este deloc lipsit de interes apelul de revenire la vatra pe care acesta l-a facut catre fostii uneperisti acum, in prag de motiune de cenzura. Nu de alta, dar Liviu Dragnea si-a carpit o parte din gaurile facute in armura sa parlamentara de catre Victor Ponta cu fosti soldati ai lui Oprea, iar daca acestia vor ciuli urechile catre vocea fostului lor sef PSD-ul ar putea fi pagubit de cateva voturi la motiunea de cenzura care se va vota saptamana aceasta. Ramane sa vedem si noi si pesedistii ce ecou are ”interesul national” in randul fostilor UNPR-isti convertiti de nevoi la social-democratie.

author avatar
Simona Badulescu
383 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnul Gabriel Oprea o fi strâns din banii de băutură ai rezerviștilor pentru a-i folosi la „relansarea politică” a dumnealui și a UNPR ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger