AcasăNewsOprea, Diaconescu si Ontanu, sefi peste USP

Oprea, Diaconescu si Ontanu, sefi peste USP

Gabriel Oprea, Neculai Ontanu si Cristian Diaconescu impart sefia USP

Pregatita in laboratoarele UNPR de luni bune, Uniunea Social Progresista a fost lansata, ieri, la Parlament.

Gabriel Oprea, Neculai Ontanu si Cristian Diaconescu impart sefia USP

Gandita ca o alianta care sa adune in jurul ei adeptii doctrinei de centru stanga, USP va crea si mai multe incurcaturi in mintea alegatorilor, fiind usor de confundat cu USL. Uniunea va fi condusa de Gabriel Oprea, Neculai Ontanu si Cristian Diaconescu, cel din urma ocupandu-se si de relatia publica a asociatiei. “Vom construi o miscare socio-politica dincolo de inregimentarile de partid, care isi propune un scop simplu, dar absolut necesar pentru o societate moderna si anume legatura intre societatea civila si mecanismul politic romanesc”, au promis liderii USP.

La evenimentul de la Palatul Parlamentului, pe langa membrii de partid, au participat scriitorul Valeriu Rapeanu, medicul Florin Tudose, seful Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, dar si reprezentanti  ai Academiei Romane.

author avatar
Adelina Ionicel
397 afisari

6 COMENTARII

  1. Mult succes noii formatiuni politice !
    Noua constructie se doreste a fi un liant intre domeniul politic si societatea romaneasca, caracterizat print-un dialog deschis si eficient intre cele doua sectoare.

  2. Marian Sarbu este personajul politic care a promovat in Romania dialogul social in relatia cu sindicatele si patronatele, iar Cristian Diaconescu promoveaza un nou concept de politica externa si interna. In aceasta uniune se vor dezbate idei, se vor gasi solutii pentru depasirea momentelor grele prin care Romania trece.

  3. Pai cine sa fie sefii daca lucrarea s-a copt in brutaria UNPR? Si mai are si in titlu sintagma „uniunea … progresista”. Pai, normal, drepturile de autor trebuie respectate!

  4. CARE USP ? USP NU VA APARȚINE.LA OSIM E ALT PROPRIETAR PE USP. SUNTEȚI NIȘTE IMPOSTORI SI TRADATORI.

  5. NU E FRUMOS SA CENZURATI MESAJELE NOASTRE! AVEM DREPTUL SA NE EXPRIMAM LIBER? DE CE NE CENZURATI. ? MARCA USP NUUUU VA APARȚINE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger