AcasăNewsOprea asediaza Antenele lui Voiculescu

Oprea asediaza Antenele lui Voiculescu

Imobilele confiscate de la Dan Voiculescu sunt pe cale sa ajunga la Gabriel Oprea

Gabriel Oprea cere sa se dea Ministerului de Interne sediile ocupate de firmele si televiziunile lui Dan Voiculescu – politicianul condamnat la zece ani de inchisoare in august 2014.

Imobilele confiscate de la Dan Voiculescu sunt pe cale sa ajunga la Gabriel Oprea

Imobilele vizate (care au fost confiscate in conformitate cu sentinta definitiva data in dosarul ICA) sunt cele situate pe strada Garlei 1 D (teren de 29.220 metri patrati si constructiile aferente), strada Garlei 1B (doua parcele de teren, de 4.457 si 3.000 metri patrati, plus constructii aferente) si pe soseaua Bucuresti-Ploiesti 25-27 (teren de 4.184 metri patrati si imobil cu suprafata desfasurata de 3.140 metri patrati). In cladirile de pe strada Garlei se gasesc sediile firmelor Grivco si Intact, iar in cele aflate pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3.

Gabriel Oprea

Toate aceste imobilele sunt acum administrate de Ministerul de Finante – institutie careia Gabriel Oprea i-a adresat cererea de incredintare. Conform unor surse guvernamentale, proiectul de hotarare prin care imobilele lui Dan Voiculescu ar urma sa ajunga la Gabriel Oprea este deja redactat, mai are nevoie doar de avizele legale. In ceea ce-l priveste, ministrul Oprea spune ca MAI trebuie sa asigure ”servicii publice la standardele europene” – lucru pe care nu-l poate face data fiind ”lipsa acuta de spatii pentru desfasurarea corespunzatoare a activitatii operative” cu care se confrunta in prezent Ministerul de Interne.

author avatar
Simona Badulescu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger