AcasăNewsOpozitia risca sa se autosuspende

Opozitia risca sa se autosuspende

Liderii USL spera sa castige capital electoral de pe urma actiunii lor

Avertizati de Ion Iliescu ca degeaba vrei daca n-ai cu ce, liderii USL ii dau inainte cu suspendarea lui Traian Basescu.

Liderii USL spera sa castige capital electoral de pe urma actiunii lor

Decizia i-a luat prin surprindere atat pe pesedisti, cat si pe liberali. “Habar n-aveam, acum am aflat si eu, Ponta putea macar sa ne dea un SMS”, facea, ieri, haz de necaz, un social-democrat intrebat “off the record” ce urmareste PSD-ul cu acest demers steril. Deja obisnuiti cu stilul Antonescu, liberalii au afisat o falsa siguranta de sine menita sa dea de inteles asistentei ca stiu bine ce fac. Cert este ca uselistii de rand au aflat de la televizor ca opintesc de zor la suspendarea lui Basescu. Ambitia USL-ului a uimit intreaga asistenta, politica si nu numai. Tocata pe toata partile, decizia de a continua un demers cu esec programat pare a fi fost luata doar de dragul imaginii. O imagine facuta din vorbe, daca de initiative si strategii economice viabile la vreme de criza nu poate fi vorba. Concret, USL spera sa creasca in ochii electoratului doar vopsindu-l pe Traian Basescu in negru. Dincolo de faptul ca tinta este una falsa (opozitia ar trebui sa scuture cojocul guvernarii, nu pe al presedintelui), jocul de imagine in care s-a angajat USL-ul are doua taisuri, din moment ce un nou esec nu ar face altceva decat sa reconfirme impotenta Opozitiei si invincibilitatea taberei Basescu. In plus, este clar de pe acum ca Puterea va face pe dracu-n patru si va indexa, fie si cu putin, pensiile, ceea ce inseamna si ca USL-ul s-ar putea trezi de-a dreptul scos in ofsaid.

Democratii ii iau in baza pe uselisti

Afland ca Dan Sova va face parte din comisia insarcinata de USL sa redacteze cererea de suspendarea a presedintelui Traian Basescu, aparatorii acestuia au rasuflat usurati. “Daca Sova motiveaza suspendarea la fel de solid ca in cazul inlocuirii lui Geoana de la Senat, Basescu isi termina linistit mandatul”, au comentat ironici pedelistii.

author avatar
Simona Badulescu
233 afisari

1 COMENTARIU

  1. Limacsii portocalii au inceput sa baleasca si pe aici, ca vai ajungem in instabilitate alcoolica daca il trimitem la mititica pe dement.Cei care se vaita si duc grija opozitiei se comporta ca niste rame portocalii ce se zvarcolesc la piciarele stapanului, care le arunca in scarba neste bani de furat.Nu degeaba s-a pornit aceasta discutie, este posibil ca un procent destul de mare peste 50% dintre votanti sa doreasca aceasta masura democratica, daca tot exista in Constitutie, daca nu sa o scoata si sa se introduca stapanirea pe viata, astfel terminam orice discutie sau tipete portocalii, ca vai se duce feuda de rapa, unde este deja de 7 ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger