AcasăNewsOpozitia PNL-USR joaca pentru PSD

Opozitia PNL-USR joaca pentru PSD

Vor binele Romaniei doar la nivel declarativ

Obisnuita sa-i rezolve Bruxellesul preaspalat de limbile insistente orice problema, Opozitia a uitat ca lupta cu Puterea este misiunea ei asumata prin votul cetatenesc castigat la ultimele alegeri. Complacandu-se intr-o lene dulce, dar mai ales profitabila, portdrapelul „celeilalte” Romanii s-a impiedicat la malul sufragiului pentru numirea judecatorilor la CCR, cate unul din partea Camerei Deputatilor, respectiv Senatului. Nici PNL, nici USR n-au fost capabile sa isi convinga macar proprii parlamentari sa fie prezenti in sala, marti, cand s-a votat pentru candidatii propusi de „liberali” si „salvatori” (Doamne, cu ce ti-a gresit natia romana?!) la Curtea Consitutionala!

Vor binele Romaniei doar la nivel declarativ

Parlamentul Romaniei inseamna Putere (PSD si ALDE) si Opozitie (PNL, USR, PMP, UDMR etc), iar la CCR a ajuns, evident, propunerea social-democraatilor. Nu, nu este neaparat o noua dovada a majoritatii de care continua sa se bucure partidul lui Dragnea, nicidecum! Este mai degraba rateul nepasarii si nesimtirii unei Opozitii obisnuite sa munceasca altii in locul ei. Daca n-a existat presiunea strazii, liberalii lui Orban (sau ai lui Rares Bogdan, cum a inceput deja sa se vorbeasca pe la mese?!) si-au facut de lucru in alta parte, n-au dat doi bani pe votul asta. Se stie ca PNL-istii se trezesc din somn (era sa scriu betie, ptiuuu!) doar cand „Victoriei” este ocupata de mii de #rezisti, veniti in Piata cu vuvuzele, steaguri, borduri, cocktail-uri Molotov si tot arsenalul specific unui pasnic protest civic. Si, fiindca tot am vorbit de „nanica”, Gotiu&co. au acuzat ora nepotrivita la care s-a votat; imediat dupa pranz, baietii lui Soros isi fac somnul de frumusete, pardon, nu te incurci cu asa ceva!

Dezbinati si imprastiati

In mod normal, electoratul de dreapta astepta sa vada un candidat comun al Opozitiei la Curtea Constitutionala. De unde, PNL si USR sunt doua partide dezbinate, dar mai ales imprastiate. Pai, n-au fost capabile sa adune nici macar voturille propriilor colei pentru candidatul prezentat Parlamentului, ce sa mai vorbim de o rezistenta in fata PSD?! Nici la Camera Deputatilor, nici la Camera Senatului, candidatii PNL si USR n-au fost votati de toti colegi lor, pam-pam! De exemplu, la „deputati”, din 68 de liberali, doar 63 au votat pentru candidatul Ioan Cupsa, iar la „salvatori”, din 27 de deputati, numai 25 au zis „da” pentru Vlad Stefan, cel nominalizat de Dan Barna si conducerea USR! La fel s-au fofilat si la Senat, nici nu mai dam scorurile cu care au fost umiliti Daniel Fenechiu, respectiv Mircea Ursuta.

Bine ca macar stim la ce sa ne asteptam… Progresistii astia trantori vor incepe numaidecat sa improste noroi in CCR si deciziile viitoare,  pe principiul ca acolo-s oamenii pesedeului cel corupt. Evident, nu vor sufla un cuvant despre incompetenta lor politica si/ sau dezinteresul manifestat la votul din Parlament!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.286 afisari

1 COMENTARIU

  1. Am si eu o intrebare:
    Daca PNL va pierde alegerile , R.Bogdan va lua locul lui Orban?
    Inca una: Va intra pe usa din dos, ca Iohanis , sef in PNL si va candida la presedintie ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger