AcasăNewsOpozitia ne da greva si circ

Opozitia ne da greva si circ

Cocotata ca Julieta in balcon, Opozitia a participat, ieri, la plenul Camerei cu fluieraturi, vociferari si proteste racnite.

Opozitia a fluierat si a strigat ca pe stadion

O Opozitie reprezentata de doar 25 – 30 de deputati ai PSD, pentru ca alesii nostri chiulesc chiar si de la propriile lor proteste. Stransi in trei dintre balcoanele plenului, pesedistii i-au “colindat” pe majoritarii care se chinuiau, jos, sa puna de un cvorum de vot. Cvorum asigurat, culmea ironiei, cu ajutorul liberalului Mihai Voicu, care a fost secretar de sedinta. Strigatele de la balcoane l-au determinat pe pedelistul Tinel Gheorghe sa ceara masuri impotriva celor care se manifesta “ca pe stadion”, dar pesedistul Marian Neacsu a contracarat, afirmand ca nu este vorba despre invitati, ci despre “deputati in exercitarea mandatului”.

Fapt contrazis insa de un coleg de-al sau care, neoficial ce-i drept, a remarcat ca au ajuns sa stea “ca aurolacii, la balcoane” pentru a le face liberalilor pe plac. Remarca se inscrie in actualul “trend” pesedist, care-i preseaza pe sefii social-democrati sa lase joaca de-a greva. In acest context se inscrie anuntata motiune simpla care va fi depusa pe tema fondurilor europene. Altfel spus, pesedistii au gasit pretextul necesar spargerii grevei “made in PNL”.

author avatar
Simona Badulescu
149 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce sa faca si opozitia, se da pe langa poporul revoltat pentru a ajunge la putere mai repede.Insa nici nu stiu ce ii asteapta, daca vor continua cu hotiile vor fi linsati de acelasi popor.Nu va mai merge bai hotilor, ne-am saturat de atat rabdat, la propriu si la figurat,nu mai va dati mana cu hotii din exterior ca le-ati dat destule cadouri cu mici parandaraturi, 22 de ani va mers acum trebuie sa va opriti altfel vom proceda ca in Libia, dar ne vom razbuna nu pe un dictator ci pe miile de diktatori care tot incearca sa ne termine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger