AcasăNewsOpozitia intra pe on-line

Opozitia intra pe on-line

Filialele liberale, obligate sa-si deschida pagini de Facebook si sa vaneze like-uri daca nu vor sa fie decapitate

Intruniti si ei, la doar o zi dupa Congresul PSD, in Consiliul National al PNL, liberalii au luat o decizie istorica: aceea de a face in sfarsit opozitie! Nu in lumea reala insa, ci in cea virtuala.

Filialele liberale obligate sa si deschida pagini de Facebook si sa vaneze like uri daca nu vor sa fie decapitate

Liderii locali ai PNL vor fi evaluati in functie de intensitatea activitatii pe Facebook si de numarul de like-uri primite. Criteriu in deplina armonie cu faptul ca mentorul la zi al liberalilor, Klaus Iohannis, a fost desemnat ”presedinte Facebook” (dupa surprinzatoarea sa victorie din 2014 impotriva lui Victor Ponta), dar care se potriveste ca oistea-n gard in cazul organizatiilor PNL rurale. Sau, poate, liberalii isi imagineaza ca electoratul din zona rurala (mai ales cel de varste venerabile) sta cu mobilul la brau si, cind termina de sapat o brazda pe camp sau in gradina, intra repede pe Facebook sa vada ce mai spun unii si altii (mai ales politicienii!) si ca sa dea like-uri. In plus, adevarat este ca tinerii pot fi prinsi de o campanie electorala doar pe retelele de socializare, dar la fel de adevarat este si ca exact ei nu se inghesuie, prin definitie, la urne, ci se multumesc sa dea like-uri si sa injure cu puncte-puncte pe Facebook. Asta fiind lumea reala, un numar mare de prieteni virtuali nu va duce implicit la cresterea scorului obtinut de PNL in alegeri. In schimb, raportarea activitatii liderilor locali ai PNL la numarul de postari zilnice si de like-uri primite le va permite liderilor centrali sa se debaraseze de colegii indezirabili – aia care isi permit sa critice conducerea partidului. Si ce sa vezi, exact asta urmareste, conform unor voci liberale, Ludovic Orban: debarcarea liderilor locali ostili lui.

author avatar
Simona Badulescu
132 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gata ma s-a facut homoimunoglobina? Da ce inseamna dupa Portocala? Pai a paradi înseamnă a pune pe picioare cetățeni, e, homoimunoglobina e o globina o simpla globina da care e imuna adica nu se imbolnaveste si mai e si ghaozara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger