AcasăNewsOpozitia ii prescrie “Prostamol” lui Gabi Oprea

Opozitia ii prescrie “Prostamol” lui Gabi Oprea

Gabriel Oprea a aflat pe pielea lui ca nu oricine te baga in rahat iti vrea rau

Gabriel Oprea a ajuns subiect de ras in plenul Camerei, dupa ce Roberta Anastase i-a cerut sa nu se mai duca la toaleta in timpul voturilor finale.

Gabriel Oprea a aflat pe pielea lui ca nu oricine te baga in rahat iti vrea rau

Scena a debutat atunci cand liberalul Calin Popescu Tariceanu a acuzat absenta unor colegi deputati in timp ce “cartelele lor sunt prezente si voteaza”, Gabriel Oprea fiind exemplul dat. Rechemat in sala, Oprea s-a trezit interpelat de Roberta Anastase: “Domnule Oprea, va rog sa nu va mai duceti la toaleta, colegii va simt lipsa!”.

Gluma s-a intors insa impotriva liderului UNPR , obligat in continuare sa asculte diverse comentarii legate de posibile probleme cu prostata, dat fiind timpul indelungat petrecut la toaleta. Povestind intamplarea pe holuri, parlamentarii opozitiei ii recomandau calduros, intre doua hohote de ras, “Prostamol” colegului Oprea.

author avatar
Adelina Ionicel
683 afisari

7 COMENTARII

  1. Pai nu ati inteles- Gabriel Oprea are alt tratament de la medicul lui personal, un doctor specializat in sexologie, Dr. Raneti, pe care cum a ajuns ministru la armata,l- a pus fix… comandantul spitalului militar!!! Deci prostata e bine merci, zambitoare, la locul ei, cu potenta -nota 10, intrucat dr.Raneti este cel mai mare cercetator pe pastile pentru potenta, albastre la culoare, motiv pentru care medicul are cateva procese pe rol de la pacientii inclusi in studiu, fara acordul lor!!! Merita urmarita povestea fiindca lesini de ras!!

  2. Rade opozitia dar nu e rasul ei. UNPR-ul le salta rand pe rand din parlamentari, iar lor nu le ramane decat sa se ia de maruntisuri. Oprea este om si se supune acelorasi nevoi fiziologice ca oricare altul. La faza asta opozitia chiar da dovada de imaturitate.

  3. Rade acum opozitia pe seama unei glume proaste, dar sa-i vedeti in 2012 pe cei din opozitie cand vor avea nevoie de Furazolidon pentru diaree. Atacul la persoana nu face decat sa arate disperarea care se lasa in randurile celor doua mari partide din opozitie.

  4. Sa vezi cand o sa le prescrie alegatorii prostamol „colegilor” lui Oprea ca prea a duduit economia pe hartiile din biroul lui Tariceanu, evident e vorba de hartia igienica.

  5. Fara a tine cont de ironiile acestui politician sters al politicii romanesti, Oprea si partidul pe care-l conduce isi vede mai departe de programul de guvernare si proiectele in derulare.

  6. Iti dai seama ce capete patrate au astia daca rad pe seama sanatatii unui om, chiar si in gluma sa o faca? Cred ca sunt si mandri de ei.

  7. PNL-istii mai bine i-ar prescrie un antialcool ceva lui Antonescu ca se tine cu greu pe picioare in ultimul timp si articuleaza cam greu cuvintele. Pe Oprea nu au cu ce sa-l incrimineze oricat s-ar stradui. Decat daca intre timp se stabileste ilegalitatea mersului la toaleta. Hi, hi, hi!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger