AcasăNewsOpozitia chiuleste politic din Parlament

Opozitia chiuleste politic din Parlament

Liberalii si pesedistii dau Parlamentul pe campania electorala

USL intra in greva parlamentara. Decizia a fost luata in forul de conducere al Uniunii, desi  in urma cu o saptamana liberalul Crin Antonescu excludea aceasta forma de protest.

Liberalii si pesedistii dau Parlamentul pe campania electorala

Incepand de ieri, Opozitia face ce stie ea mai bine. Adica nimic, doar ca de data aceasta liberalii si pesedistii au o scuza oficiala: au intrat in greva parlamentara. Pe termen nelimitat, dupa cum au explicat liderii USL. „Toti parlamentarii celor trei partide din opozitie, fara exceptie, se vor retrage din activitatea uzuala a Parlamentului in toate formele. Senatorii si deputatii PSD, PNL si PC isi vor pastra mandatul si dreptul de vot pe care sa le activeze in situatii de maxima importanta”, a afirmat Crin Antonescu, precizand ca prin situatii de maxima importanta se intelege motiune de cenzura, modificarea legislatiei electorale, suspendarea presedintelui, declansarea alegerilor parlamentare anticipate.  Totodata, liderii USL au mentionat ca alesii PNL, PSD si PC isi vor intensifica munca in teritoriu. Cu alte cuvinte vor avea timp suficient sa-si puna la punct campania electorala.

Se plang ca nu au bani

Ca sa inchida gura adversarilor, uselistii s-au jurat ca nu-si vor incasa indemnizatiile. O  promisiune fara acoperire, din moment ce indemnizatia de baza este virata automat in cont, singura la care se poate umbla fiind indemnizatia  de sedinta. “Le vom dona unor fundatii (indemnizatiile de baza – n.r). Eu aleg SMURD”, a tinut sa precizeze Victor Ponta, fara insa a avea certitudinea ca exemplul sau va fi urmat si de restul colegilor.  Gata de sacrificiu s-a aratat si liderul liberal, Crin Antonescu. “S-ar putea sa ma si imprumut de la prieteni, de la familie. Indemnizatia este singura mea forma de venit”, a declarat presedintele PNL, uitand insa sa mentioneze ce se intampla cu sumele destinate cazarii, transportului, telefonului si birourilor parlamentare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa se duca si sa nu mai apara , nici o pierdere. Dar sa se stopeze si drepturile banesti, nu se poate doar plati statul degeaba . Din banii astia economisiti sa fie donate spitalele cu cele necesare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger